Фан Клуб: Интер

Не се сите, има и за продолженија :)

Само не продолжувај,пошо искрено ќе ме расплачеш.
Последното коло против Лацио кога го папнавме јако,колку само сум плачел,се сеќавам и ден денеска,па уште и кога видов како Роналдо рика како магарица на клупа седнат,ме дотолчи тој момент.
Утакмицата против Валенсија кога несреќно не поминавме даље,плачев од нервоза,нервен слом ќе добиев за малце.
Повредата на Роналдо и неговото лице,вечно ќе ме прогонува тоа,што бев сведок како најдобриот фудбалер што некогаш постоел,се повреди тешко и повеќе не беше оној истиот.

Друго,околу моменталнава ситуација не сакам многу да разглабам,ама околу многу работи се согласуваме јас и ти.
Околу моменталната политика на клубов,трансфер целите,доведувањето на НЕиграчи и ред други работи,а клуб како Интер не треба да спроведува таква трансфер политика и така да се однесува кон играчите.

Имав една колумна спремна за на сајтот на Интер,ама одговорните за сајтот не сакаа да ми ја објават,бидејќи беше премногу РЕАЛНА и хејтерски настроена кон клубот.
Ма ајде ти се молам.

Имав една колумна спремна за на сајтот на Интер,ама одговорните за сајтот не сакаа да ми ја објават,бидејќи беше премногу РЕАЛНА и хејтерски настроена кон клубот.
Ма ајде ти се молам.
Постирај го тука... Па после ќе видиме кој ти правел проблем :D

Постирај го тука... Па после ќе видиме кој ти правел проблем :D

не бе,сум немал факти :pos:

Какви факти ти се потребни за да сфатиш дека Џонатан е дрво и дека Роки е пред умирање...

Како секој трансфер периот така и овој до самиот крај не поврзуваат со едни имиња, а на крај пак ке земеме некој што ни на крај памет немало да ни текне.
Дали Бранка од Јужна Америка се сели на Балкаанот да бара играчи кој би биле достојна замена на Роки. Како и да е на Балканот веке 20 и кусур години е криза, па така би можел со тие пари што ги земаа од Шнајдер и Кутињо да си купат фудбалски клуб, а за играч ич да не збориме.
Жарко Симјаноски „побегна“ од Вардар! Дали тоа Бранка го спречи овој трансфер. 31 и не е така далеку останува да видиме дали Жаре ке го засили Интер наш. Vice-Станкович.

Епа кога тролав цело лето дека Поли мора да се купи, се појави Син и ми кажа дека не ни треба. :)

Sky - Schelotto, you're done! The yes to 3.5 million plus half Livaja

И што сега? Земаме играч на позиција која е најмалку приоритетна во моментов, играч кој е обичен просек и ништо нема да смени.

Имавме тим кој и онака тешко можеше да се избори за место во лига на шампиони, продадовме тоа што може да се продаде и што сега? Нема нови засилувања, за големи имиња требало да чекаме до Јуни, а тогаш за големо име ке треба да продаме некој од играчите што вреди некој милион плус...

Во право е Мотати, овој тим на интер стварно може да стигне многу далеку... уште гуарин нека замине и серија б не ни бега.

Скелото и Кузманович, вториов или сеа за 2 милиона или у Јуни ... шта речи.
За првиов се имам изјаснето, у овие услови плус Јанаури, нека дое, јебига, коа моеше Констант у Милан да се наметне ваљда и овој у оваа конкуренција во Интер би требало да се наметне, ко бек го немам гледано како игра зашто во Аталанта игра ко десно крило, изнудено решение е со оглед дека Переира разочара и со оглед на фактот дека немаат офанзивни бекови, једино што ни преостанува е да се надеваме дека он, ко 24 годишен фудбалер, ќе има прогрес и само прогрес тука.

За Кузманович, во Фиорентина беше еден од најдобрите играчи за тој дел од теренот, знам и Мур го сакаше во Интер али Фиорентина ретко продава свои играчи у други талијански тимови, у Штутгард има стагнација на форма, паднат е, 25 години има, такоџе ко и Скелото, ваљда ќе го биде ...
У таков стадиум се влезени, ваљдаќегибидеуИнтер играчи зимаат, за Јануар, тоа е, евентуално и Беломо да дојде, Паулињо според последниве шпекулации не доаѓа, сакал да остане во Бразил ( продаваш играч за да купиш друг, а нит знаеш дал он би се согласил сеа да замине нит ништо :facepalm: ).

Ене кај е 31ви, ќе видиме шо и како ќе се издеси.

Епа кога тролав цело лето дека Поли мора да се купи, се појави Син и ми кажа дека не ни треба. :)
Најискрено не памтам дека сум рекол дека не ни треба Поли ...

За моменталниов Интер и десната страна,Скелото ќе ни изгледа како Мајкон во најдобрите денови (y)

Sky - Schelotto, you're done! The yes to 3.5 million plus half Livaja

И што сега? Земаме играч на позиција која е најмалку приоритетна во моментов, играч кој е обичен просек и ништо нема да смени.
Инвестирањето у офанзивен бек всушност и беше еден од приоритетите откако се виде дека Переира не е тоа тоа, фудбалот што го форсира Страмачиони бара ваков профил на фудбалери, а Интер тоа во Занети и Переира го нема, може евентуално Нагатомо али после Маикон се знаеше дека ќе бараат нешто повеќе, ќе го видиме овој, не можам ни да претпоставам како ќе се снајде, можам само да се надевам дека ќе успее, реално до сеа никад не ме импресионирал со игрите.

И така наеднаш Интер е заинтересиран за брдо фудбалери,од Кузмановиќ па се до Биглиа.
Овој првиов е добар,а овој вториов и Реал го бараа едно време...ама на фудбал менаџер :свиркам:

И така наеднаш Интер е заинтересиран за брдо фудбалери,од Кузмановиќ па се до Биглиа.
Овој првиов е добар,а овој вториов и Реал го бараа едно време...ама на фудбал менаџер :свиркам:
Кај Кузманович има едно големо Ако, реално, 25 години има и има простор да успее односно, најважното, да си ја врати формата од Фиорентина кога Мурињо напна еден период за него, овој вториов периодов прв пут слушнав за него, али све што е младо и инкогнито, бујрум, у ова посрано првенство лесно може да се успее, квалитетот е значително опаднат.

Кај Кузманович има едно големо Ако, реално, 25 години има и има простор да успее односно, најважното, да си ја врати формата од Фиорентина кога Мурињо напна еден период за него, овој вториов периодов прв пут слушнав за него, али све што е младо и инкогнито, бујрум, у ова посрано првенство лесно може да се успее, квалитетот е значително опаднат.

Кузмановиќ во овој моментален Интер ќе ни изгледа како Станковиќ во најдобрите денови.Покрај Гаргано и таквите пропаднати играчи ако не успее да се наметне,не знам...
Овој вториов баш ме интересира што играч е,знам само дека средина игра :pos:

Скиелото?!?!

h8eUL.gif

Незнам која им е поентата, ако Интер планира да се пласира во Лига Шампиони оваа година дефинитивно треба да донесе бар еден играч кој е проверен или во најмала рака талент,со просечни играчи како Скиелото ништо не правиме во понатамошниот дел од сезоната.Ги гледавме последните утакмици и поанемичен тим од овој немаше ни во времето на Раниери,почнуваме со 10 деструктивци, алоооо со 10 кољачи почнуваме, па нормално дека нема да има фудбал за око а уште не ми е јасно како сме 4ти.Милан се освежија со балотели и влегуваат во добра форма, кат тат и они ке не стигнат.

До кога ке прави вака Морати и стручњаците незнам, ама полека но сигурно се вракаме во времето на Хелвег,Гулиелменпјиетро и Серџо Консеисао,ваков тренд на настани и игнорирање на верни навивачи може само да ја влоши ситуацијата.Да не можеме да земеме некој јутуб играч од коринтијанс...ц ц ц.,секогаш ке го почитувам Морати ама незнам како може да биде толку слеп и да не ги гледа банерите што ги вадат пред секоја утакмица, дали нејке да ги види? дали му е преку таквото веке од Интер? Незнам.

Ама едно знам, да почнеме да се навикнуваме на ова дека не гледам светла иднина и наредната сезона.

Ако дојде Кузманович ќе има карање помеѓу него и Гуарин кој да шутне, е тек тогаш ќе ги видите муките :D
И летоска да сме паметни, понуди некоја смешна сума на Удинезе за Исла и ете ти загарантирана десна страна за многу години

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=105116 Скелото официјално во Интер, официјализирање денес

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=105133 Кузманович е во Милано и се чека негово официјализирање, до утре ќе пробаат да го земат и Биглиа, но и уште еден напач

Го договориле напачот од Уругвај, Лаксат за 2.5 милиони евра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom