NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

boozer zasluzi allstar pred site rezervni centri ovaa godina definitivno
ако се рачуна после нова година тогаш големо ДА, ама работата е што не беше многу константен пред нова година.Ноември и декември немаше вакви доминантни партии како што има сега.

ако се рачуна после нова година тогаш големо ДА, ама работата е што не беше многу константен пред нова година.Ноември и декември немаше вакви доминантни партии како што има сега.

pa bas pred nova godina gi imase partiite...

pa bas pred nova godina gi imase partiite...
Провери повторно, од 20 декември до сега му трае таа форма иако против вашингтон имаше разочарувачка партија.На 23 натпревари 19 со дабл дабл.
Инаку Кари пак го повредил десниот глужд.:tapp: Јесте да е талентиран ама премногу ги гази играчите, скоро сите повреди на глуждот му се поради тоа.Вечер нема да игра исто и Богут кој синоќа се врати после 2 месеци пауза.Богут не игра бидејќи е бек то бек игра поради одмор на коленото.Така да вечер Ирвинг ќе уфрли уште еднаш 30+ (y)

p012813lj-0153.jpg

“On behalf of myself and my teammates, we just want to thank you … for the hospitality, for allowing us to be, I mean, in the White House. I mean, we’re in the White House,” James said with excitement. “We’re kids from Chicago and Dallas, Texas and Michigan and Ohio and South Dakota and Miami. And we’re in the White House right now.

“Hey, Mama, I made it!” he exclaimed.

конечно му даде малку поголема минутажа на Друмонд и овој ја искористи.18 поена и 18 скока за 27 минути игра.:eek:

Каде си Марли срце??..што направија вчера твојте??..во кратки црти ви ја издупивме глата на три места..толку!:D

Убав, незнам кој носеше аватари овде, од страв не се ни јави за кладба чера ..

2-1 за Детроит сезонава беше кога видов последен пут :cool:

Calderon vo Detroit, Prince, Day i Ed Davis vo Memphis. Rudy Gay vo Toronto. Hamed Haddadi ili vo Detroit ili vo Toronto.

Толку од Мемфис, таман ме израдуваа сезонава. Бар Калдерон да си го задржат, што ќе им е Принс.

Толку од Мемфис, таман ме израдуваа сезонава. Бар Калдерон да си го задржат, што ќе им е Принс.

Што ќе им е при Мајкл Конли, Калдерон??

Принс ќе улета одма у прва постава на 3...

Кој ќе им игра тамо ??

Отидна и задњиот од шампионската екипа на Детроит... Капа доле мајсторе и фала ти за све што напрае за тимот :cuc:

Само незнам Детроит каква корист ќе има од Калдерон, при Стаки, Најт и Бајнам во екипа, нешто што најмалу им треба е плеј у моментов...

Али по се изглеа Џо Думарс се спрема за летово најверојатно, се ослободи од договорот на Гордон, Калдерон, Магети, Максиел, и Бајнам се у последната година од договорите, Детроит ќе го има еден од најголемите слободни селари кап-ови у лигата, ќе имаат околу 30 милиони слободни...

Ако може некој кој играчи све ќе бидат слободни на лето некој линк да ми прати, да видим за кого се спрема Џо Думарс...

Што му е на коби бе брат:pos:,имаше чиста контра,он го сочека гасол,и му ја даде да ја закуца(y).

ај добро утро, иначе еве една интересна статистика за Коби и Лејкерси

Имено, од испрекинатата линија надоле се порази на Лејкерси а нагоре победи. Значи според графикот кога Коби на утакмица има повеќе од 1/4(25%) од шутевите на Лејкерси (или повеке од 19 field goals), тие имат скор 6-22, а кога има помалку ,скорот на Лејкерси е 13-3. Финтата е што кога Коби помалку шутира, автоматски поефикасните од него гледано по процент на реализација (Хауард, Гасол, Неш), прават повеќе шутеви , и тоа е подобро за Лејкерси. :) Доказ за ова се и последните 3 натпревари на Лејкерси :)
kobelakers1-1024x1024.png

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom