NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За Лејкерс сум ама крис пол да не ти е во топ5...
Нема место друже :), иначе ако ја продолжам листата уште за 5 тука ќе се најдат плејмејкериве....Пол,Ирвинг, Рондо, Паркер и ете Гриfин како крилен центар, малку поразлично од сите..:D

Нема место друже :), иначе ако ја продолжам листата уште за 5 тука ќе се најдат плејмејкериве....Пол,Ирвинг, Рондо, Паркер и ете Гриfин како крилен центар, малку поразлично од сите..:D
Твоја е листата нормално според твое мислење си ја правиш, за мене идат Леброн, Дурант, Пол, Коби, Мело итн... моментално вака стојат работите барем за МВП наградата :)

за ова сезона ако збораме 1. леброн 2. дурант 3. мело 4. пол 5. харден
коби неможи да е топ 5 кога тимот му има негативен скор.. па незнам и 14 асистенции и 40 поени да дава џабе е.

а ако збораме индивидуално, леброн, дурант, пол, коби и хауард веќе неколку години се топ 5. Една лоша полусезона на Хауард и една добра на Мело не ми го менва мислењето.

620x930xJeff-Green-Chris-Bosh-Dunk.png.pagespeed.ic.wp1YlinJXp.png

:eek:

statue_michael_jordan_chicago.jpg

:eek:

коби неможи да е топ 5 кога тимот му има негативен скор.. па незнам и 14 асистенции и 40 поени да дава џабе е.

а ако збораме индивидуално, леброн, дурант, пол, коби и хауард веќе неколку години се топ 5. Една лоша полусезона на Хауард и една добра на Мело не ми го менва мислењето.
Ако веќе одиш според таа логика Дурант треба да е пред Леброн, ипак ОКС има најдобар скор во лигата а и Дурент најдобар стрелец е.

како е харден ондак у топ 5? хјустон по скор се 15 во лига...

It has conveniently been forgotten by some that a surgeon sliced open Howard's back a little more than nine months ago, and people with sliced-open backs usually don't come right back to what they were doing right away. No, Howard isn't in the form that won him three straight Defensive Player of the Year trophies, but he's limping and gimping enough to lead the league in rebounds and currently sits fifth in blocked shots. He's also shooting 58 percent.
A rehabbing, recovering, still-awful-free-throw-shooting Dwight Howard is still, far and away, the NBA's best center. Folks need to remember that.

http://www.nba.com/2013/news/featur...-keep-it-together/index.html?ls=iref:nbahpt6e

Уф какво мелење на џезерите и тоа на домашен терен, 45 (четириесет и пет) поени разлика. Слаб потег брадата:

И некој кажа дека брадата не бил мегу топ10 моментално у НБА :) . Си гази човекот....иначе Денвер-Индијана страшен меч беше кој испуштил нека му е мака :D

како е харден ондак у топ 5? хјустон по скор се 15 во лига...
со релативно просечен тим шо секој очекуваше да се бори за 14то место во западот, тие имат шанса за плејоф... а нормално најзаслужен е харден кој докажува дека можи да биди прва опција на плејоф тим... па види само вчера шо напраја на едно од најтешките гостувања
збораме за ова сезона значи...

boozer zasluzi allstar pred site rezervni centri ovaa godina definitivno

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom