Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Треба казни за онакви говеда шо уништуваат натпревар на своја воља. Бар за то беше Бенитез цар. Не ти се игра, прв состав нема со око да видиш. Па Робинсон на 16 години играше подобро од колку сега. Коатес треба да биди најдобар скокач, изгледаше ко мало дете со екипа од трета лига. И мора да сфатат дека не се игра само последните 20 мин и да очекуваш да свртиш - 2 разлика, па после блиску бевме не искористивме шанси. Премногу потценуваат противници годинава и тоа е најмногу шо ни се удира од глава. И дека се далеку од Барселона па ко че излеза на терен сите да се плашат. Колку посовреме ги реши овие работи Роџерс толку подобро.

Добро де, од каде ти знаеш дека он не ги поставил правилата а овие не ги испочитувале, кога веќе сакаш на таа карта да играме?
Па не е ова прв натпревар шо го губиме, ако на сите натпревари тој ги поставил правилата а овие не ги почитувале, тогаш стварно нешто не функционира.

Па не е ова прв натпревар шо го губиме, ако на сите натпревари тој ги поставил правилата а овие не ги почитувале, тогаш стварно нешто не функционира.

А кој е "крив" за сите добиени натпревари?

Jamie-Carragher_1194086.jpg

Среќен нека ти е роденденот и да останиш долго време пример како е да си игра со срце и секогаш 100% за својот клуб

А кој е "крив" за сите добиени натпревари?
Па по твоја логика, играчите.
По моја логика, Суарез и Џерард.
По нечија друга логика плус Роџерс на овие горе. Е сега шо фајде од добиени утакмици кога нерешените и загубенте се многу поќе од добиените.

Па по твоја логика, играчите.
По моја логика, Суарез и Џерард.
По нечија друга логика плус Роџерс на овие горе. Е сега шо фајде од добиени утакмици кога нерешените и загубенте се многу поќе од добиените.

Па и не би рекол, во Премиер Лига имаме 9 победи и по 7 нерешени и порази.

Само Суарез и Џерард ќе бидат заслужни за победа кога ќе играат само они двајца на терен.

Па и не би рекол, во Премиер Лига имаме 9 победи и по 7 нерешени и порази.

Само Суарез и Џерард ќе бидат заслужни за победа кога ќе играат само они двајца на терен.
Па вкупно нерешени и порази е 14 за разлика од 9те победи. До пред некоја година имавме само 2-3 порази во сезона.
Суарез сам дава голој цела сезна, сам трча ко будала, сам сумулира само да да победи било како, итн.. така да е најзаслужен за победите, а во последно му се приклуче Џерард. Ќе се видиме в година ако замини Суарез, а и на Џерард пензијата му чука на врата.

Па вкупно нерешени и порази е 14 за разлика од 9те победи. До пред некоја година имавме само 2-3 порази во сезона.
Суарез сам дава голој цела сезна, сам трча ко будала, сам сумулира само да да победи било како, итн.. така да е најзаслужен за победите, а во последно му се приклуче Џерард. Ќе се видиме в година ако замини Суарез, а и на Џерард пензијата му чука на врата.

2 порази во сезона сме имале само еднаш, тогаш кога бевме блиску до титула. Од секогаш сме биле екипа што знае да кине зелени со нискоразредни екипи, не знам што ти е тоа сега чудно.

Пак ќе ти кажам, Суарез и Џерард не играат сами. Тоа што Суарез само дава голови е затоа што само тој до завчера ни беше напаѓач во тимот. На крај краева, види сезонава дека имаме преку 15 стрелци во екипата.

2 порази во сезона сме имале само еднаш, тогаш кога бевме блиску до титула. Од секогаш сме биле екипа што знае да кине зелени со нискоразредни екипи, не знам што ти е тоа сега чудно.

Пак ќе ти кажам, Суарез и Џерард не играат сами. Тоа што Суарез само дава голови е затоа што само тој до завчера ни беше напаѓач во тимот. На крај краева, види сезонава дека имаме преку 15 стрелци во екипата.
Значи за да се бориме за титула треба во сезона да имаме максимум 2-3 порази. Ќе почекаме де, не се брзаме за негде.
За Суарез и Џерард ќе се увериш ко ќе си заминат од тимот!

Значи за да се бориме за титула треба во сезона да имаме максимум 2-3 порази. Ќе почекаме де, не се брзаме за негде.
За Суарез и Џерард ќе се увериш ко ќе си заминат од тимот!

На пола сезона сме а претендентите за титула веќе имаат по 2-3 порази.

Ми збориш за Суарез и за Џерард како јас да ја оспорувам нивната големина. Како и да е, не си идат во наредни 2-3 години (трансфер-пензија).

На пола сезона сме а претендентите за титула веќе имаат по 2-3 порази.

Ми збориш за Суарез и за Џерард како јас да ја оспорувам нивната големина. Како и да е, не си идат во наредни 2-3 години (трансфер-пензија).
Ние 7!

Не сум баш убеден за последното ама ајде ќе ти вервам. Исто како шо му вервав на оние кои ме убедуваја дека ќе се преродиме под водство на Хоџсон, Далглиш, дека газдите се светци итн.

Ние 7!

Не сум баш убеден за последното ама ајде ќе ти вервам. Исто како шо му вервав на оние кои ме убедуваја дека ќе се преродиме под водство на Хоџсон, Далглиш, дека газдите се светци итн.

Па ти овој Ливерпул го сметаш за претендент за титула? :)

Времето ќе покаже. Најлесно е да си скептик, без очекувања, никогаш нема да бидеш разочаран, сФе и е рамно, онака.

Па ти овој Ливерпул го сметаш за претендент за титула? :)

Времето ќе покаже. Најлесно е да си скептик, без очекувања, никогаш нема да бидеш разочаран, сФе и е рамно, онака.
Па реално секоја година очекуваме, а и посакуваме Ливерпул да е претендент за титула, колку и да нема играчи.
Јас сум скептик, ама ептен сум разочаран, невозможно е ова шо му се случва на Ливерпул. Почнуват да ми се мешат бројките кога освојвме последен пат Премиер Лига, кога игравме последно ЛШ.
Најлошо е шо ништо не личи дека ќе тргни нагоре. Купваме млади играчи со ниски плати, ѕвездите полека ќе си заминат, до тогаш да речиме дел од младите ќе станат ѕвезди, па ќе си заминат за поголеми плати, па ние пак млади ќе купиме и се во клуг. Арсенал е пример за ова!

Па реално секоја година очекуваме, а и посакуваме Ливерпул да е претендент за титула, колку и да нема играчи.
Јас сум скептик, ама ептен сум разочаран, невозможно е ова шо му се случва на Ливерпул. Почнуват да ми се мешат бројките кога освојвме последен пат Премиер Лига, кога игравме последно ЛШ.
Најлошо е шо ништо не личи дека ќе тргни нагоре. Купваме млади играчи со ниски плати, ѕвездите полека ќе си заминат, до тогаш да речиме дел од младите ќе станат ѕвезди, па ќе си заминат за поголеми плати, па ние пак млади ќе купиме и се во клуг. Арсенал е пример за ова!

Ако си скептик а си разочаран, маме ни се ебало, во целост.

Кога ќе почнеме да продаваме некој како Сусо, Стерлинг, Шелви и слични на ним, перспективи, тогаш ќе може да ни се залепи епитетот „Арсенал“, до тогаш слично на нив е што и тие и ние купуваме млади играчи.

Почнуват да ми се мешат бројките кога освојвме последен пат Премиер Лига, кога игравме последно ЛШ.

Брат добри сме ние само 22 години чекаме а што да каже Нотингем Форест..стај се у нивна кожа..има за нас време;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom