Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Јас сум крив за то шо потфрлија играчите? Роџерс е тој шо треба да ги учи и да ги одржава во форма. Јас ги избрав копуците во одбрана и во средина?
Ах бее, на кое дереџе дојде клубот, абе ако треба со 10 играчи ќе игра тимот ама онакви дебили шо му е гајле, шо се дупат на терен и шо немат појма од фудбал во живото нема да дозволам да го облечат дресот на Ливерпул. Цел свет ни се смеј, на никој умот не му иди.

Се е тоа во ред, само знаеш што?

Ако играше со прва постава сега и од Арсенал за некој ден го кркнеме и кога Роџерс ќе каже „абе знаете што, преморени се играчите“, ќе следеа реплики во стилот „волу, што кур ги играш за во ебан куп, ни треба нас место во ЛШ“.

Се е тоа во ред, само знаеш што?

Ако играше со прва постава сега и од Арсенал за некој ден го кркнеме и кога Роџерс ќе каже „абе знаете што, преморени се играчите“, ќе следеа реплики во стилот „волу, што кур ги играш за во ебан куп, ни треба нас место во ЛШ“.
До негде си во право, приоритет е 4тот место. Арно ама многу нелогично ми е да изгубиме од онакви дебили шо се пред испаѓање од 3та лига, поготово шо во тимот ги имавме скоро сите првотимци, освен Коатес и Робинсон. Џонс бранеше многу натпревари, како и прошлата утакмица.
Недозволиви се онакви грешки.
Сити, Челзи, Арсенал итн...скоро цела лига играт и во купојте, и во ЛШ, и во ЛЕ со скоро првиот тим, па не се жалат дека се уморени, само ние!
Сега уште Арсенал ако не тресни од земја и шо напрајвме? Ништо!

Ако Арсенал не тресне од земја отиде све у курац, тоа е јасно више. Што и да напраиме понатака во Англија нема да биде битно. Ќе остане само Лига Европа со нејзе да се тешиме дека ќе ја освоиме. Али пред се, ја верувам дека можеме да ги победиме Арсенал. Утакмицата ја гледам како најбитна сезонава и прелазен мост од невозможно кон возможно. Искрено верувам во победа и по нашки речено идеме на све или ништо.

Составот кој би го извадил: Реина, Виздом, Шкртел, Агер, Џонсон, Лукас, Хендо, Џерард, Даунинг, Стариџ, Суарез.

Ех да имавме еден добар лев бек како Енрике колку поопасен ќе изгледаше составов. Вака Виздом го пуштаме Подолски да го чува. Се надевам нема да не отворат по таа страна. Исто така за клучен играч на натпреварот го сметам Џерард. Како ќе игра тој, така ќе играме и ние. Тој ќе биде човекот на одлука во среда. И искрено страв ми е од помислата како воопшто би функционирале без него. Се надевам дека нема да дознаам уште долго време, а кога ќе дознаам ќе бидам пријатно изненаден.

До негде си во право, приоритет е 4тот место. Арно ама многу нелогично ми е да изгубиме од онакви дебили шо се пред испаѓање од 3та лига, поготово шо во тимот ги имавме скоро сите првотимци, освен Коатес и Робинсон. Џонс бранеше многу натпревари, како и прошлата утакмица.
Недозволиви се онакви грешки.
Сити, Челзи, Арсенал итн...скоро цела лига играт и во купојте, и во ЛШ, и во ЛЕ со скоро првиот тим, па не се жалат дека се уморени, само ние!
Сега уште Арсенал ако не тресни од земја и шо напрајвме? Ништо!

Самите играчи се криви за играта, Роџерс не е крив од проста причина што реално нападот потфрли, тоа прво. Не може Стерлинг/Суарез/Стариџ/Борини да бидат толку стерилни а второ и побитно е што одбраната не продаде. Почнувајки од Џонс, преку Коатес до Робинзон. Не шитнаа за ич пари.

Составот кој би го извадил: Реина, Виздом, Шкртел, Агер, Џонсон, Лукас, Хендо, Џерард, Даунинг, Стариџ, Суарез.
НЕ се сигурни овие. Имаат некоја поситна пореда и не се знае дали ке играат со Арсенал.

Уф колку лошо ке изгледа одбраната ако играме со Џонс, Виздом, Шкртел, Агер и Даунинг/Робинсон. Ке не силуваат по крила...

Добро бе шо треба само 11 играчи да играат цела сезона. Ебате глупи место да дадат се од себе на ионака ограничени натпревари шо ги имаат тие се влечат по терен и ти ебаваат натпревар ко газди на клубот да се. За вакви незалагања директ продажба уште овај трансфер период па нека му ја мислат сите останати. Нешто слично како со Палета одбранбениот порано. Па и онај Џонс нема натпревар а да не му испадни топка од раце ццц.

Добро бе шо треба само 11 играчи да играат цела сезона. Ебате глупи место да дадат се од себе на ионака ограничени натпревари шо ги имаат тие се влечат по терен и ти ебаваат натпревар ко газди на клубот да се. За вакви незалагања директ продажба уште овај трансфер период па нека му ја мислат сите останати. Нешто слично како со Палета одбранбениот порано. Па и онај Џонс нема натпревар а да не му испадни топка од раце ццц.
Ееееј не претерувај. Прва грешка му е ова на Џоунс откако е дојден кај нас...

Ееееј не претерувај. Прва грешка му е ова на Џоунс откако е дојден кај нас...

Да да и во лига европа ич не му падна од раце во скок па после гол ни шибнаја само дали против удинезе не ми текнува

Уствари не било против нив туку против ВБА
http://www.youtube.com/watch?v=h2DeAIzIFMc

и на секој останат наптревар обавезно ги пушта само шо одбраната расчистува

И како не гледаат дека ни фали салам голман шо нема да не пусти, а не да му се брои clean sheet само кога противникот има 0 удари

Самите играчи се криви за играта, Роџерс не е крив од проста причина што реално нападот потфрли, тоа прво. Не може Стерлинг/Суарез/Стариџ/Борини да бидат толку стерилни а второ и побитно е што одбраната не продаде. Почнувајки од Џонс, преку Коатес до Робинзон. Не шитнаа за ич пари.
Тогаш кажи ми кога ќе станат вистински професионалци? Неможи ко ќе сакат тие да потфрлат, шо е ова детска градинка? Мора да се има некој ред. Денес не му се игра, ај ќе губиме, друг пат поќе.
За Борини се кладам дека никогаш нема да биди играч, поготово не во Англија. Стерлинг ако не добие упатства од Роџерс исто никогаш нема да биди играч. Суарез трча цел натпревар ко коњ ама го жалам со кој дебили игра. За Џонс незнам шо да кажам, ама овие двата, Робинсон талент, шо талент ваков, треба да напредва од година во година, да се бори за прв тим, овај пропаст. Коатес па, како најдобар млад играч го земавме, шо напрае нема мрднато од место, нозе му се сечат против Олдам. Срамота, сигурно не сум јас крив за ова.

Тогаш кажи ми кога ќе станат вистински професионалци? Неможи ко ќе сакат тие да потфрлат, шо е ова детска градинка? Мора да се има некој ред. Денес не му се игра, ај ќе губиме, друг пат поќе.
За Борини се кладам дека никогаш нема да биди играч, поготово не во Англија. Стерлинг ако не добие упатства од Роџерс исто никогаш нема да биди играч. Суарез трча цел натпревар ко коњ ама го жалам со кој дебили игра. За Џонс незнам шо да кажам, ама овие двата, Робинсон талент, шо талент ваков, треба да напредва од година во година, да се бори за прв тим, овај пропаст. Коатес па, како најдобар млад играч го земавме, шо напрае нема мрднато од место, нозе му се сечат против Олдам. Срамота, сигурно не сум јас крив за ова.

Не викам дека ти си крив, јас викам дека се играчите.

Не викам дека ти си крив, јас викам дека се играчите.
Ама играчите сами дојдоја во клубот? Сами водат тренинзи? Зошто да му даваме тогаш плата на Роџерс, сами ќе излезат и ќе играт, ко ќе потфрлат ќе биди како денес, кога нема, ќе тепаме.

Ама играчите сами дојдоја во клубот? Сами водат тренинзи? Зошто да му даваме тогаш плата на Роџерс, сами ќе излезат и ќе играт, ко ќе потфрлат ќе биди како денес, кога нема, ќе тепаме.

Брат, Роџерс ли е крив што Робинзон не скока на топка во шеснаесетник туку ја гради?
Роџерс е крив што Коатес губи воздушни дуели од 25цм пониски од него?
Роџерс е крив што на Џонс му испаѓа топка од рака?

Ако е Роџерс за било што од ова крив, тогаш да, нека го избркаат и нека стават тренер што ќе може да реагира на друг начин во конкретниве ситуации.

И како не гледаат дека ни фали салам голман шо нема да не пусти, а не да му се брои clean sheet само кога противникот има 0 удари
Тука се слагаме, затоа ги наведов поназад тие двајцата што мислам дека многу добро би било да ги имаме како прв избор за голман.

Брат, Роџерс ли е крив што Робинзон не скока на топка во шеснаесетник туку ја гради?
Роџерс е крив што Коатес губи воздушни дуели од 25цм пониски од него?
Роџерс е крив што на Џонс му испаѓа топка од рака?

Ако е Роџерс за било што од ова крив, тогаш да, нека го избркаат и нека стават тренер што ќе може да реагира на друг начин во конкретниве ситуации.
Сите се криви бе, и играчи и Роџерс и сите. Роџерс ги тренира, мора да постави некои правила. 2005 играчите умираја на теран, 120 минути се бранеја, со глата во противничката нога го бранеа голот, шо е ова денес?
Не ми е толку криво шо испаднавме, криво ми е шо гледам дека клубот не мрда од место. До кога вака само господ знај.

Сите се криви бе, и играчи и Роџерс и сите. Роџерс ги тренира, мора да постави некои правила. 2005 играчите умираја на теран, 120 минути се бранеја, со глата во противничката нога го бранеа голот, шо е ова денес?
Не ми е толку криво шо испаднавме, криво ми е шо гледам дека клубот не мрда од место. До кога вака само господ знај.

Добро де, од каде ти знаеш дека он не ги поставил правилата а овие не ги испочитувале, кога веќе сакаш на таа карта да играме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom