Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
ти не си ја гледал , најди ја таму на аба лига цела ја има , сите шутеви за тројка беа промашени тогаш, ѕвезда незнаеше кош да даде , нашите бетер. ако одеше барем шутот за нас ќе беше 15 разлика. и друга работа каде бе има 3 порази ѕвезда? не ме занима мене ако играат на други терени , друже како сакаш, али денеска тепа мзт ќе им врати, очајни беа против нас и плус редно е српски тим да победиме.
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 17:42 ---

па се промашивме им ја дадовме, 15 разлика не ни памтам дека толку дошло, тоа на крај изгледа од како се знаеше.
Друже ти ако навиваш за мзт и играш навијачки играј си ама не попувај тука многу,звезда годинава има страшен тим,сега плус Самарџиски,Мзт морал да победи српски тим(y)

Шпанија-Данска дали гледате некој ? Дали е можно да се мести на СП ?
Ова е чудно 8 гола да води шпанија, да бидам искрен ми е многу чудно, особено по играта на Данска некако не ми се верува да се онолку изгубени данците на теренот

Не е местено него Шпанците се потценети ептен. Криво ми е што не ја уплатив за Шпанија.

Друже ти ако навиваш за мзт и играш навијачки играј си ама не попувај тука многу,звезда годинава има страшен тим,сега плус Самарџиски,Мзт морал да победи српски тим(y)

самарџиски нема право за настап, а ѕвезда не е сан антонио па да се вика сан антонио ѕвезда. јас реално си ја типував кој сака нека си ја пише 5 коеф. ако не и поголем во други кладилница со 7.5 на интернет. а после бараат да се вадат на голем коеф. и кога ќе им кажеш тролаат. ова само незнам кај го научиле навивачки тип. денеска челзи им реков дека нема да победи (навивачки тип) и типував против витезе и изгубив ( навивачки тип). 2хендикеп ти е сигурна со тапија и уживај си

самарџиски нема право за настап, а ѕвезда не е сан антонио па да се вика сан антонио ѕвезда. јас реално си ја типував кој сака нека си ја пише 5 коеф. ако не и поголем во други кладилница со 7.5 на интернет. а после бараат да се вадат на голем коеф. и кога ќе им кажеш тролаат. ова само незнам кај го научиле навивачки тип. денеска челзи им реков дека нема да победи (навивачки тип) и типував против витезе и изгубив ( навивачки тип). 2хендикеп ти е сигурна со тапија и уживај си
Брат реално ако беше за да има шанси МЗТ не ќе им дадеа 5 коеф . Звезда годинава има предобар тим не дека навивам за нив и ги пратам сите играчи што дошле од кај дошле ти викам најдобар тим имаат во АБА лигата не може да се споредува МЗТ со нив .. денес 10 разлика минимум ќе губат .

Брат реално ако беше за да има шанси МЗТ не ќе им дадеа 5 коеф . Звезда годинава има предобар тим не дека навивам за нив и ги пратам сите играчи што дошле од кај дошле ти викам најдобар тим имаат во АБА лигата не може да се споредува МЗТ со нив .. денес 10 разлика минимум ќе губат .

Само после утакмица немој да ќутите!

Само после утакмица немој да ќутите!
Прв ке ти честитам, не отепа цела страна со убедување иди уплати си ја и земи си пари штом си сигурен.
Немој само ако изгуби мзт да се криеш ко зајак у дупка, после натпреварот:), инаку лично немам ништо против мзт да небидам сватен погрешно, али не верувам дек ке победи.

Giannina-Veria 1 2.0
Platanias-Asteras T. x-2 koj go imavte postaveno toj tiperot vcera, deneska gi objavi ovie pa jas ko pobudala gi roknav dvete samo 1 i samo 2ka, i uspeav da vratam nekoj denar.

Ја уплатив Шпанија си крцна..како што реков многу потценета е Шпанија бидејќи играат цело светско страшна одбрана и овој пат се докажа против најдобриот напад каде не успеа 20 гола дадае..па и 2.50 дадоа коефициент кладилниците..на здравје нека му е..ајде уште Бостон и Интер па утре свадба

Изиграв
Барселона Б-Реал Мадрид Б 3+ фатена
Галатасарај-Бешикташ 3+
Интер 1
Баерн 2
Или че ме извај ова или че ме дозакопа.
Денеска на 2 тикети Каљари ме скина, на еден ме рокна Real Madrid 2+ pp go imav
на овие 4 рокнав добра сума па да видиме
на друг тикет ги имаm
Bik-Vasteras 1 (хокеј шведска)
Biel-Lugano 2 ( hokej svajcarija)
Mirassol-Corintians 1x
Trujillanos-Estudiantes M. x2
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 19:04 ---
Еве ви за вечерва неколку предлози
Universitario-The Strongest 1 2.80 ; 2/1 (30); GG 1.7 најсигурно ми се гледа ГГ, а ми мириса дека ќе местат на оваа
PSG-Lille 2-3 gola 1.9; 2-4 1.5
Inter-Torino 1 1.5; x-1 4.5
Mallorca-Malaga gg 1.7 gg3+ 2.3
Olaria-Bangu 1 2.1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom