- Член од
- 14 ноември 2011
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 4.314
Има скринер за кој може да се најде англиски, српски и бугарски превод. Изборот е ваш.Брат ми сака да го гледа Арго, има некој рип на кој преводот е ок?
Има скринер за кој може да се најде англиски, српски и бугарски превод. Изборот е ваш.Брат ми сака да го гледа Арго, има некој рип на кој преводот е ок?
Линк во пп? по можност и линк од преводот, ако го знаешИма скринер за кој може да се најде англиски, српски и бугарски превод. Изборот е ваш.
Според мене исто ти се фаќа. Ништо не губиш ако го гледаш, но ништо и не добиваш. Приказната, за неамериканец, не е ништо посебно и на моменти е досадна. Истото можам да го кажам и за актерката за која за џабе се дигна толку паника бидејќи претходно имаше подобри улоги.Гледам скринер од Zero Dark Thirty на Замунда, ама рејтингот му е слаб...не знам дали да го спуштам.
Некој од вас го гледаше? Чини или нe?
ИЏ 3 (ај донт лајк тхе секонд уан)Godfather II
Reservoir Dogs во 23:10 на Алфа вечерва
Не е нешто посебно но не е ни лош. Сепак би ти препорачал да го гледаш.Гледам скринер од Zero Dark Thirty на Замунда, ама рејтингот му е слаб...не знам дали да го спуштам.
Некој од вас го гледаше? Чини или нe?
Го спуштив и сега го гледав. Откако прочитав што кажа VLJ, не очекував кој знае што, ама пријатно ме изненади, посебно Jessica Chastain.Не е нешто посебно но не е ни лош. Сепак би ти препорачал да го гледаш.
тоа е тоа, имаше некои 2-3 за мене глупи сцени ама во глобала супер комедија.Го изгледав и останав . Се зачудив како може ова?! Почнува како American Pie, завршува како нешто сосема друго...филмот имаше смисла, приказна, порака...
Јас и ден денес се откако го изгледав Шрек 1, кога ќе го видам Еди Марфи гледам магаре...