L
Luki Junior
Гостин
Ќути бе па ти, одма скопјанчиштата ќе нагнат како муј на лајно...Samo da znaete u Susica Strumicko kakvi nevesti ima mh mh
Одма да се пофалеш.....
Ќути бе па ти, одма скопјанчиштата ќе нагнат како муј на лајно...Samo da znaete u Susica Strumicko kakvi nevesti ima mh mh
Ne se sekiri Luki. Ti uplasi se da ne ti gi zemat. I da odat u Susica nema da gi naat. Site se po niviteЌути бе па ти, одма скопјанчиштата ќе нагнат како муј на лајно...
Одма да се пофалеш.....
Како се рачуна кај вас?Една недела
добро се држиш,така е но ако си моја генерација добро е...Една недела
Чичко Анчо, не, уште имам за да стигнам до тие години. Но сепак не бркам олимписки медали, вака ми одговара . Инаку не планирам да прекинам кога ќе имам внуци. Додека можам - ќе терам .добро се држиш,така е но ако си моја генерација добро е...
но искористиго тоа уште малку, време доаѓа и проаѓа,
наскоро стануваме сакал нејќел членови на тимот олимпијци,
по прашањево на темава.И секое наредно учество е успех.
А потоа ќе им кажуваме на внуците за последниот круг -секс.
Како да било во времето на втора светска војна . Али не терам просек, кога ми дојде, ако има со кого, се задоволуваат страсти .Како се рачуна кај вас?
Мала шача
Ja ednas taka kul sakav da bidam.на пауза сум, то ест пред 2 минути
кој го смее да се лутиJa ednas taka kul sakav da bidam.
Sakav da pisam dur imav.
Pocna da me mava.
And not in the good way.
Teman rabota, poveke mi e sram da pisam deka sum vikendov doma nego li ako go Vcera imav, denes ke, takdodze.кој го смее да се лути
Не ме разбра,мислев дали од кога даваш,или од коа примаш?Чичко Анчо, не, уште имам за да стигнам до тие години. Но сепак не бркам олимписки медали, вака ми одговара . Инаку не планирам да прекинам кога ќе имам внуци. Додека можам - ќе терам .
Како да било во времето на втора светска војна . Али не терам просек, кога ми дојде, ако има со кого, се задоволуваат страсти .
И едно и друго се рачуна .Не ме разбра,мислев дали од кога даваш,или од коа примаш?
Не знаеме,дај некоја да запознаемеSamo da znaete u Susica Strumicko kakvi nevesti ima mh mh