Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Karabukspor-Kasimpasa
0-2 на полувреме. Ви кажав денес дека ми ја кажуваа дека била за 2-х. Јас во живо сега ќе ја лупнам на 5 евра х конечно (7,5 koef). и на 10 evra карабукспор дава следен гол (1.95)
Ми отидоја курбан 15 евра, па уште на 0-3 манав уште 5 да дај пак карабукспор гол и ајде и тие по ветер.
Сега во живо ги изиграв Шахтјор дава гол и Арминиа Билифилд дава следен гол на 10 евра 2.85 коеф.

За вечер има нешто инфо за Лион со Валенсиен?

не е нешто солидно, сепак според мене валенсиен е една од подобрите домашни екипи но ја изиграв 2ка на средна уплата

pet20:30 Valenciennes-Lion ki 2 2.40

info:
Lyon desperate need win if they want to stay in title fight. No important missings in team,quality is on their side,they play one bad match in last round so now they have to win ..
Valenciennes is not strong team who can beat Lyon .. + they have some important missings,Angoua(df 8/0) is suspended,Traore(df 2/0),Kerjan(df 1/0),Djuuric(mf 0/0),Camara(mf 6/0),important midifler Sandhez(mf 14/2),Danic(att 14/2) and best striker Pujol(att 13/5 ,2nd scorer) are injured,while best player/playmaker Kadir(mf 16/6 top scorer) left team ..

пс. абе гледам денес некако многу се форсират хрватите.... само јас мислам дека доста и беше до овде? :)

Ми отидоја курбан 15 евра, па уште на 0-3 манав уште 5 да дај пак карабукспор гол и ајде и тие по ветер.
Сега во живо ги изиграв Шахтјор дава гол и Арминиа Билифилд дава следен гол на 10 евра 2.85 коеф.
Arminia dava sleden gol
Schakhtar dava sleden gol
2.85 koef vlog 10 evra WINNNNNN
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 20:21 ---
Na 5 evra sega sleden gol dava Ethiopia. Burkina ima crven karton 2.75 koef

Порака не праќам. Ако ја начекам фри како оваа ја уплаќам за 20 ден. До сега имам земено од Андерлехт и Малага од пред еден месец а овој вчера касно го видов а сигурно ќе ја уплатев.
Инаку за денес кај овој од 19-00 ќе имало х-1 Шахтјор а х-2 Сасуоло

Ќе ги играм овие за 20 ден да видам дали ќе испадне. :)
Ајде Сасуоло вие сте на ред :icon_lol: :D

Denmark-Croatia 2 1.9
Venlo-Az Alkmaar T2 2+ 1.75
Schakhtar-Goteborg 1i 3+ 1.8 koef (za 100% samo 1 1.35)
Burkina Faso-Etiopija 2+ 1.4 (za pohrabrite 3+ 2.3koef)
eve vi tiket sega sto go odigrav na 10 evra
Burkina Faso 2+ WInnn 3+ winnn 4-0
Schakhtar-Gotebor 1 i 3+ WINNN 2-1

Овие Рошдејл сезонава имаат 14 утакмици у гости, 13 им се гг3+, 14тата само гг

Бива ли ја да сум малерот да ја погодам коа нема ништо да искочи. 2+ цела ја иам мамицата нивна

Burkina Faso 2+ WInnn 3+ winnn 4-0
Schakhtar-Gotebor 1 i 3+ WINNN 2-1
Venlo-AZ Alkmaar T2 2+ WInnn
Ajde tuka uste Hrvatska da tepa
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 21:43 ---
Stream da mi daj nekoj od Hrvatska -Danska rakometoto

Ова е прв пат во историјата французите да излезат сите, и тоа во петок...

ah hrvatska hrvatska botoj nevideni. Cccc mi zedoja parite vecerva smotan narod

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom