Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде да ја пробам магијава на темава нека падне +1 гол на натпреваров Малага - Барселона! :coffee:

Едит 1-2 (y):cuc:

За викендов на Лацио, Интер и ПСЖ му фалат некој играчи?

Лил, Барса 2чиња... коеф 2.05

Уплата 100Е, добивка 12 000...

Вимблдон 3+, Бетис 0-2 гола, Барса 3+, коеф 4.66, уплата 20 Е...

Пари... Пари насекаде.... :P

dr-who-jiggy.gif

За викендов на Лацио, Интер и ПСЖ му фалат некој играчи?

има време ќе ја биде..Лацио беше на последнава во купов без Клосе,Интер без Касано и Милито беа кој ги знае сеа додека Псж треба да е фул но Силва беше повреден треба да се врати сеа има време нема уште некој информации :)

За денес
Wimbledon-Port Vale GG3+ okolu 2 koef
Malaga-Barcelona 2i3+ okolu 1.75
Plabennec-Lille 2 i 3+ 1.7
денес мн слаба понудата ми се гледа овие ги уплатив на 5 евра само и доста се.9 коеф
Фатено е... Браво.. Цар си.. :)

Не ги знам коеф за утре, ама Челтенхам GG3+ и Дормунд 1 на едно ливче, за околу 50Е, и Нимс и Виљареал 2+ со Милвол 1х за 15-20 во зависност од коеф....

Не ги знам коеф за утре, ама Челтенхам GG3+ и Дормунд 1 на едно ливче, за околу 50Е, и Нимс и Виљареал 2+ со Милвол 1х за 15-20 во зависност од коеф....
igraj go i dortmund gg3+ ;)
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 00:12 ---
od mene nekoj tip : BOULOGNE-1
AZ-ALKMAAR-2
ACADEMICA-3+
NANTES-3+

igraj go i dortmund gg3+ ;)

Да не фали некој од одбраната на Дортмунд, сега разгледав, Нирнберг не дал гол на 4 од последните 10 натпревари...
Дортмунд пак не примил гол на 3 од 10...

Ај ке ја пробам на нешто поситно GG3+ ... :)

Ја би ги изиграл овие за утре...
Академика - 1
Ниорт - 1
Lion - gg&3+
Астон Виља - 3+
Дортмунд - 1&Т12+

Да не фали некој од одбраната на Дортмунд, сега разгледав, Нирнберг не дал гол на 4 од последните 10 натпревари...

ne sum go gledal sostavot povredeni igraci itn ,, ama germanska rabota znaes kako e. duri i moe mislenje e deka moze da bide 2-1 dortmund ovie nirnberg mn se nezgodni od takva ekipa najveke se plasam koga igram sportska :sleep:

таа со двоен хендикеп се игра според мене овие се слаби тренер сменија им замина во Волфсбург и лоша атмосвера додека нападов на Дортмунд е супериорен а за гг3+ не би ја играл

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom