Најуслужлив/најнеуслужлив персонал?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Шо не му го истури у шијата?

Поболно е тоа што веќе никогаш нема да му стапнам таму (денар скршен нема да оставам), плус ќе го антирекламирам.
Инаку, чајот му го вратив и го натерав да донесе нов.

А каде се пријавува доктор? Знам дека сите велат дека има можност да се пријави ама стварно немам појма каде и како? Освен овде на форумов, има ли начин да се пожалам некаде на официјален сајт електронски?

Се разочарав од Vip Битола сакав да активирам интернет, катастрофа... а и незнаење на вработените, излегов како попарен. По кафичи за услужлив персонал ќе го сметаш келнерот најбрзо кафе што ќе ти донесе и малце ќе се насмее.

Најуслужливи
- Сендвичара Биг Мак(Прилеп)
Тетка Сузе секогаш насмеана,добро расположена и знае како да ти угоди.

- Лукас(Прилеп)
Девојките кој што работат и во бутикот за патики и во бутикот за облека се многу пријателски настроени, те советуваат што подобро ти стои,а не како во некои бутици
"еее со ова си срцка"
облекуваш друго
"еее ова супер ти стои"
да незнаеш што да одбереш

Најнеуслужливи
- Сите прилепски кафулиња

- Inside Caffe(Струмица)
Кај 1 саат ја чекавме келнерката и кога дојде отсечно не праша
"Шо сакате?"
И после тоа уште 1 саат го чекавме кафето...

Толку ми текнува сеа за сеа...

Од кафичи, најнеуслужливи се во Ања (на кеј). Последнава година немам влезено таму баш заради персоналот.

Ања никаков персонал исто и во Ред Кафе не се знае кој пие кој јаде.
Ок персонал во Арабеска, Ајриш Паб и ресторан 14, добри се и во Бирократ со мал исклучок.
Мора да отидете во ХХЛ во Аеродром Т.Ц. Бисер да погледнете што чудо од персонал има таму.

За овие скоро два месеци по Скопјево наше најпопрекрасно, немам искачано многу, ама најдобра услуга во 4 Сезони во ТЦ Бисер. Најлоша во Ања на Кеј. На Ања џабе им е што имаат дечко кој ги пречекува гостите и им дава менија и слично кога келнерите забушаваат.

За овие скоро два месеци по Скопјево наше најпопрекрасно, немам искачано многу, ама најдобра услуга во 4 Сезони во ТЦ Бисер.

А и пицата! Признај! Кине!

Најуслужливи

- Лукас(Прилеп)
Девојките кој што работат и во бутикот за патики и во бутикот за облека се многу пријателски настроени, те советуваат што подобро ти стои,а не како во некои бутици
"еее со ова си срцка"
облекуваш друго
"еее ова супер ти стои"

Најнеуслужливи

- Inside Caffe(Струмица)
"Шо сакате?"

Имаш апореа (арт) појдено?

А и пицата! Признај! Кине!
Еј, јадев од оние експерименталните пастрмајлии со месо и сирење, интересно испадна :) Морам пак да отидам пред да фатам параходот.

Update - НЕПТУН од Сити Мол се клошари! Се понашаат како нинџи позади тебе небаре ќе крадам телевизор од 42 инчи. Ај да продаваат мастики, па да може лесно да се краде, ама ова е премногу, сакам да гледам на мира, а не некој да ми се шуња лево-десно. Ако сакам да прашам некој, ќе прашам!
Во Штип се сосема ОК

Trend - City mall, ужас. За пиво 20 мин. се чека, за пепељара, плус уште 10 минути.. ако недај боже си за и втора тура, стани си, иди до Карфур.

Најуслужливи

- Лукас(Прилеп)
"еее со ова си срцка"
облекуваш друго
"еее ова супер ти стои"

Најнеуслужливи

- Inside Caffe(Струмица)
"Шо сакате?"

Word!(y)

Trend - City mall, ужас. За пиво 20 мин. се чека, за пепељара, плус уште 10 минути.. ако недај боже си за и втора тура, стани си, иди до Карфур.
Епа сакате фаци да сте. :LOL:

Неуслужливи не дај боже да почнам да ги редам.........

Услужливи само кај тие што сум редовен и ме знаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom