- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
Избриши си го фб/профилот. Фејсбук е многу индискретна работа каде може да се видат работи кои не се за гледање и многу често можат да се донесат погрешни заклучоци.Имам еден проблем имено вака оди ситуацијава се запознав со девојка *** личност правиме веќе скоро 5 месеци моабет во последниве 2 месеца секој ден активно се до пред некои 40 мин ... случката е вака на фб ми пиша другарка која онака се знаеме за велосипед и за во иднина да се возиме со велосипеди и сл. ... е сега ова девојчево што ми се свиѓа изгледа дека е стварно љубоморна а зошто незнам најискрено и која е целта се уклучив на фб и се однесува чудно и ми вика ти ме лажеш и јас целиот WTF? ја прашувам што сум те излажал и ми вика оди дружи се со другаркати и сега не сака да правиме моабет и сега ако може некој да ми даде совет кој е поискусен бидејќи мене ми личи дека е љубоморна како и да и објаснам или сл.
И арно ти вика негисакамоннет- покани ја да излезете.
Девојките знаат да бидат љубоморни на другарки особено ако те поврзува нешто во што таа не може да учествува, како што е возењето точак.
Ти нели би бил љубоморен на девојка ако таа има френд со кого само игра пинг-понг?