Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се заебаваш??? За што заслужи директен црвен Ди Мариа? Не го удре, само ја подигна ногата, ако не му го поништат ова ќе биде жива брука.Циганчето Марија и петлето треба да добијат педагошка од Мур. Станаа звезди да им ебам и ќе се курчат.
Што има да бе да ја крева...цело време трча клоца провоцира. Јес да и Переира заслужи ама ме нервира кога ќе ги видам нашиве какви глупи работи прават и добиваат смешни картони. Зошто Варан не добие глуп картон? Дечкото си игра и си кулира.... овие нашле правда да делат.Се заебаваш??? За што заслужи директен црвен Ди Мариа? Не го удре, само ја подигна ногата, ако не му го поништат ова ќе биде жива брука.
А тоа копилето Переира нога да скрши!
Што има да бе да ја крева...цело време трча клоца провоцира. Јес да и Переира заслужи ама ме нервира кога ќе ги видам нашиве какви глупи работи прават и добиваат смешни картони. Зошто Варан не добие глуп картон? Дечкото си игра и си кулира.... овие нашле правда да делат.
Изгледа комично, посебно ако е директен црвен.