- Член од
- 18 ноември 2010
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 101
Јас сум висок 193 она околу 170.Како да балансирам малце коа ќе ја бацам?
Купи и штикли 10-15 cmЈас сум висок 193 она околу 170.Како да балансирам малце коа ќе ја бацам?
Ќе ја дигнеш на раците бе (освен ако не си слабодушен, а она е појакодушна).Јас сум висок 193 она околу 170.Како да балансирам малце коа ќе ја бацам?
Или оваа евентуалноЈас сум висок 193 она околу 170.Како да балансирам малце коа ќе ја бацам?
штипни ја малку посилно за газе таа од болка ќе скокне и ти одма јазикот в устаЈас сум висок 193 она околу 170.Како да балансирам малце коа ќе ја бацам?
Не сме толку озбилни.Купи и штикли 10-15 cm![]()
Тоа со зид објасни го.Клупа е ок,степеници глупо ми еЌе ја дигнеш на раците бе (освен ако не си слабодушен, а она е појакодушна).
Ќе ја потпреш на ѕид.
Ќе и купеш штикли.
Ќе најдеш клупа негде.
Ќе најдеш некои степеници.
Ного мислеш и премислуваш... Глупо било не ти знам шо било. Битно е да има кисс кисс, лап лап, мва мва, драп драп....Тоа со зид објасни го.Клупа е ок,степеници глупо ми е![]()
Е, ама сте свилени! Да не сакаш подолг јазик да си купи, е+те бељаЈас сум висок 193 она околу 170.Како да балансирам малце коа ќе ја бацам?
Што и фали на хоризонталата?Е, ама сте свилени! Да не сакаш подолг јазик да си купи, е+те бељаА може и тоа го има во тие ми ти Валијанти
Бацувај се и уживај
Е ајде оди кажи му де. Он запнал, само бацување сака. Може се чуваат за првата ноќ кога ќе проодат на озбилноШто и фали на хоризонталата?Таму сите мерки пасуваат.
Епа гледај сега, штом прави такви сцени, а сте само на муабет, замисли каква ќе биде ако има нешто помеѓу вас. Ситуација... легнуваш преморен да спиеш, не го слушаш телефонот и утрото те дочекуваат 2-30 пропуштени повици и исто толку пораки, плус целата фамилија твоја знае дека не си се јавил. Или пак не можеш нешто да се јавиш во моментот... не, не, заборави, тоа нема да смее да ти се десиИмам еден проблем имено вака оди ситуацијава се запознав со девојка *** личностправиме веќе скоро 5 месеци моабет во последниве 2 месеца секој ден активно се до пред некои 40 мин ... случката е вака на фб ми пиша другарка која онака се знаеме за велосипед и за во иднина да се возиме со велосипеди и сл. ... е сега ова девојчево што ми се свиѓа изгледа дека е стварно љубоморна а зошто незнам најискрено и која е целта се уклучив на фб и се однесува чудно и ми вика ти ме лажеш
и јас целиот WTF? ја прашувам што сум те излажал и ми вика оди дружи се со другаркати и сега не сака да правиме моабет
и сега ако може некој да ми даде совет кој е поискусен бидејќи мене ми личи дека е љубоморна како и да и објаснам или сл.
![]()
Сам си даде одговор.Љубоморна е сака со тебе да биде.Ask her out.Имам еден проблем имено вака оди ситуацијава се запознав со девојка *** личностправиме веќе скоро 5 месеци моабет во последниве 2 месеца секој ден активно се до пред некои 40 мин ... случката е вака на фб ми пиша другарка која онака се знаеме за велосипед и за во иднина да се возиме со велосипеди и сл. ... е сега ова девојчево што ми се свиѓа изгледа дека е стварно љубоморна а зошто незнам најискрено и која е целта се уклучив на фб и се однесува чудно и ми вика ти ме лажеш
и јас целиот WTF? ја прашувам што сум те излажал и ми вика оди дружи се со другаркати и сега не сака да правиме моабет
и сега ако може некој да ми даде совет кој е поискусен бидејќи мене ми личи дека е љубоморна како и да и објаснам или сл.
![]()
Дека сака да биде со мене незнам ... но ова денеска стварно некако чудно ми падна ...Сам си даде одговор.Љубоморна е сака со тебе да биде.Ask her out.
Чаре?Епа гледај сега, штом прави такви сцени, а сте само на муабет, замисли каква ќе биде ако има нешто помеѓу вас. Ситуација... легнуваш преморен да спиеш, не го слушаш телефонот и утрото те дочекуваат 2-30 пропуштени повици и исто толку пораки, плус целата фамилија твоја знае дека не си се јавил. Или пак не можеш нешто да се јавиш во моментот... не, не, заборави, тоа нема да смее да ти се десиили пак да погледнеш случајно во друго женско, веднаш очите ќе ти ги извади...
Машки бе!Имам еден проблем имено вака оди ситуацијава се запознав со девојка *** личностправиме веќе скоро 5 месеци моабет во последниве 2 месеца секој ден активно се до пред некои 40 мин ... случката е вака на фб ми пиша другарка која онака се знаеме за велосипед и за во иднина да се возиме со велосипеди и сл. ... е сега ова девојчево што ми се свиѓа изгледа дека е стварно љубоморна а зошто незнам најискрено и која е целта се уклучив на фб и се однесува чудно и ми вика ти ме лажеш
![]()