Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
18 ноември 2010
Мислења
194
Поени од реакции
101
Јас сум висок 193 она околу 170.Како да балансирам малце коа ќе ја бацам?

L

Luki Junior

Гостин
Ќе ја дигнеш на раците бе (освен ако не си слабодушен, а она е појакодушна).
Ќе ја потпреш на ѕид.
Ќе и купеш штикли.
Ќе најдеш клупа негде.
Ќе најдеш некои степеници.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
194
Поени од реакции
101
хаха ви е*бам тоа одговорите...
Купи и штикли 10-15 cm :pipi:
Не сме толку озбилни.
Ќе ја дигнеш на раците бе (освен ако не си слабодушен, а она е појакодушна).
Ќе ја потпреш на ѕид.
Ќе и купеш штикли.
Ќе најдеш клупа негде.
Ќе најдеш некои степеници.
Тоа со зид објасни го.Клупа е ок,степеници глупо ми е :)

L

Luki Junior

Гостин
Тоа со зид објасни го.Клупа е ок,степеници глупо ми е :)
Ного мислеш и премислуваш... Глупо било не ти знам шо било. Битно е да има кисс кисс, лап лап, мва мва, драп драп....

На зид исто како на раците да ја држеш, само ја потпираш на зид да не се измореш ного. Нозите на момата расчепатени, твојте раци на газо на момата, и ем држеш, ем бацуваш, ем нешто друго прааш.... :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Аџамии деца... :(:(:(:(

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Е, ама сте свилени! Да не сакаш подолг јазик да си купи, е+те беља :) А може и тоа го има во тие ми ти Валијанти :)
Бацувај се и уживај

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Е, ама сте свилени! Да не сакаш подолг јазик да си купи, е+те беља :) А може и тоа го има во тие ми ти Валијанти :)
Бацувај се и уживај
Што и фали на хоризонталата? ;) Таму сите мерки пасуваат.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Што и фали на хоризонталата? ;) Таму сите мерки пасуваат.
Е ајде оди кажи му де. Он запнал, само бацување сака. Може се чуваат за првата ноќ кога ќе проодат на озбилно :sneaky:

L

.Lost Angel.

Гостин
Имам еден проблем имено вака оди ситуацијава се запознав со девојка *** личност :D правиме веќе скоро 5 месеци моабет во последниве 2 месеца секој ден активно се до пред некои 40 мин ... случката е вака на фб ми пиша другарка која онака се знаеме за велосипед и за во иднина да се возиме со велосипеди и сл. ... е сега ова девојчево што ми се свиѓа изгледа дека е стварно љубоморна а зошто незнам најискрено и која е целта се уклучив на фб и се однесува чудно и ми вика ти ме лажеш :confused: и јас целиот WTF? ја прашувам што сум те излажал и ми вика оди дружи се со другаркати и сега не сака да правиме моабет :cautious: и сега ако може некој да ми даде совет кој е поискусен бидејќи мене ми личи дека е љубоморна како и да и објаснам или сл. :)

Член од
21 јануари 2013
Мислења
231
Поени од реакции
144
Имам еден проблем имено вака оди ситуацијава се запознав со девојка *** личност :D правиме веќе скоро 5 месеци моабет во последниве 2 месеца секој ден активно се до пред некои 40 мин ... случката е вака на фб ми пиша другарка која онака се знаеме за велосипед и за во иднина да се возиме со велосипеди и сл. ... е сега ова девојчево што ми се свиѓа изгледа дека е стварно љубоморна а зошто незнам најискрено и која е целта се уклучив на фб и се однесува чудно и ми вика ти ме лажеш :confused: и јас целиот WTF? ја прашувам што сум те излажал и ми вика оди дружи се со другаркати и сега не сака да правиме моабет :cautious: и сега ако може некој да ми даде совет кој е поискусен бидејќи мене ми личи дека е љубоморна како и да и објаснам или сл. :)
Епа гледај сега, штом прави такви сцени, а сте само на муабет, замисли каква ќе биде ако има нешто помеѓу вас. Ситуација... легнуваш преморен да спиеш, не го слушаш телефонот и утрото те дочекуваат 2-30 пропуштени повици и исто толку пораки, плус целата фамилија твоја знае дека не си се јавил. Или пак не можеш нешто да се јавиш во моментот... не, не, заборави, тоа нема да смее да ти се деси :) или пак да погледнеш случајно во друго женско, веднаш очите ќе ти ги извади...

Член од
18 ноември 2010
Мислења
194
Поени од реакции
101
Сам си даде одговор.Љубоморна е сака со тебе да биде.Ask her out.

L

.Lost Angel.

Гостин
Сам си даде одговор.Љубоморна е сака со тебе да биде.Ask her out.
Дека сака да биде со мене незнам ... но ова денеска стварно некако чудно ми падна ...
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 21:27 ---
Епа гледај сега, штом прави такви сцени, а сте само на муабет, замисли каква ќе биде ако има нешто помеѓу вас. Ситуација... легнуваш преморен да спиеш, не го слушаш телефонот и утрото те дочекуваат 2-30 пропуштени повици и исто толку пораки, плус целата фамилија твоја знае дека не си се јавил. Или пак не можеш нешто да се јавиш во моментот... не, не, заборави, тоа нема да смее да ти се деси :) или пак да погледнеш случајно во друго женско, веднаш очите ќе ти ги извади...
Чаре? :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Машки бе! :) Девојче јас вака и вака ништо не сторив, сакаш верувај сакаш не, јас си сум чист. Ако планираш да ти биди џенска, сега ако не ја построиш после на гла че ти се качи и или че си трпиш како така или че ја отераш у пм ако не престани.
Така да подобро сега да ја ,,скиниш" од старт дека не треба да љубомори и треба да има доверба. И да возиш точак и да излегуваш после со другарки таа не треба да љубомори. Врската за врска, животот твој за живот твој. Имаш заеднички живот, заеднички мигови, имаш и свој живот, свои мигови. Не ти е жена ебаго

Kajgana Shop

На врв Bottom