Селекторот Шундовски поднесе оставка

• Креатор на темата Креатор на темата Samurai Jack
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.sitel.com.mk/node/56175

еве и официјално и темата може да се префрли каде и е местото

само Лино со ОДВРЗАНИ раце па да видиме што можеме или не можеме во вистинско светло,ми се чини СЕ друго е само замачкување и терање понатаму на нечиј бизнис

Пријатељу не знам ко сте ви и одакле се јављате. :pos:

Џабе е што поднесе оставка Шундо , дур не заминат качаците од РФМ Начевци не барајте ракомет. Тие се крлежите само лапаат пари за никаква работа .

Многу си наивен ако мислиш дека сам му текнало да си даде оставка. Инаку мало потсетување. Лино Червар стана Македонец, Премиерот Груевски со македонски пасош за тренерот на Металург а ова се деси пред месец дена. Не ми изгледа ова случајно. А Червар и онака е во Скопје зошто е тренер на Металург така да може и без проблем да биде селектор на Македонија без да се мрдне од Скопје.
Добро, се извинувам и прифаќам дека реално си поинформиран од мене.Директно од МВР :)
Следниот чекор е....?

Ќе те апсат :D
После протест има хавуз да го прават Шк...Скопје што ме држел полицај на рака.
(доста оф топик да не добиеме депортација од форумов).:D

Најпосле жал ми падна за чоеков, го отепавме од исмејување, a он е само пион во играчкава, конечно се сетивме кои се виновниците за катастрофава..Ама нема да биде заборавен тоа е сигурно. :D

Знаат веќе кој ќе е селектор.

Треба сите да се радувате ако Лино Червар седне на чело на МКД -ракометна репрезентација.
Позади него стои едно ОГРОМНО искуство преполно со медали и пехари, освоени олимпијади, светски и европски првенства на чело со Хрватската репрезентација!

Сеа ќе биде најјако дебелиот да го стават за селектор !

Реформите продолжуваат. :pos:
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 17:47 ---
Треба сите да се радувате ако Лино Червар седне на чело на МКД -ракометна репрезентација.
Позади него стои едно ОГРОМНО искуство преполно со медали и пехари, освоени олимпијади, светски и европски првенства на чело со Хрватската репрезентација!
Е добро брат,фала што ни кажа. :icon_lol:

Џабе ќе е он селектор кога и тој ќе биде марионета во целиот систем на РФМ ! Корумпирани се сите федерации кај нас .. овие од РФМ за 2000 денари газот ќе го натртат , еднаш беше тепан мислам беше Марјан начевски и од тогаш изгледа му мавнало во главата и скренал се побудалел човекот , ама незнам како му дозволиле да биде на чело на РФМ таков луд треба во Бардовци да го пратат на подолг период на рехабилитација пошто не знае кај тера ! Така да со вакви луди фаци во РФМ не Червар кој сака нека дојде нема да има успех ракометот дури е оваа власт во РФМ !

Џабе ќе е он селектор кога и тој ќе биде марионета во целиот систем на РФМ ! Корумпирани се сите федерации кај нас .. овие од РФМ за 2000 денари газот ќе го натртат , еднаш беше тепан мислам беше Марјан начевски и од тогаш изгледа му мавнало во главата и скренал се побудалел човекот , ама незнам како му дозволиле да биде на чело на РФМ таков луд треба во Бардовци да го пратат на подолг период на рехабилитација пошто не знае кај тера ! Така да со вакви луди фаци во РФМ не Червар кој сака нека дојде нема да има успех ракометот дури е оваа власт во РФМ !
Во ред пријателче, но мораш да се согласиш дека апсурдно би било да ги споредуваме Шундото со господинот Лино Червар?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom