Селекторот Шундовски поднесе оставка

• Креатор на темата Креатор на темата Samurai Jack
  • Време на започнување Време на започнување
Фала,чао,пријатно !

nudie.gif

Сепак еден од ретките или единствен селектор со ај да речам муда за оставка после непосакувани резултати.
Ама далеку е ова од решение за целосно освежување на ракометот.Дали и некој господа како ‘престапи‘ и ‘се шлепам‘ ќе покажат кохонес да прекинат и да речат дајте ново дете, воа не го бива?!
Истото и за кланот Начевци и постојаните тивки судири меѓу Металург и Вардар кланот.

Да ви кажам искрено јас Лазаров радо би го избркал заедно со овој Шундово пут под нозе и двацата и марш да ве нема!
Впрочем, Лазаров е одличен играч, но тој е одличен за сам себе, не за тимот!
Поради него изгубива медал на Европското првенство во Србија. Може да игра кај сака во светските големи клубови, џабе му е кога го истури млекото во репрезентација.

Само да надополнам, верувајте момците играат одлично без Лазаров.

Сепак еден од ретките или единствен селектор со ај да речам муда за оставка после непосакувани резултати.
Ама далеку е ова од решение за целосно освежување на ракометот.Дали и некој господа како ‘престапи‘ и ‘се шлепам‘ ќе покажат кохонес да прекинат и да речат дајте ново дете, воа не го бива?!
Истото и за кланот Начевци и постојаните тивки судири меѓу Металург и Вардар кланот.

Лазовски доби отказ по едни квалификации после години во репрезентација.Шундовски со години си се шеташе по планетата.А за разлика од кошаркарите Шундо имаше многу повеќе квалитет а за возврат губеше од секого.

Од последното Европско ние имаме изгубено од Унгарија,Шведска,Бразил,Данска,Исланд,Португалија,Русија а ги имаме тепано Катар,Чиле,Австрија и Швајцарија.

А на Европското изгубивме од Германија и Данска изигравме нерешено со Шведска и ги тепавме Чешка и Полска ( Србија не ја рачунам па не знам што)

тоа ти се 6 победи едно нерешено и 9 пораза од кој имаш 4 победи против аутсајдери ( некој огромни како Чиле ) и пораз од аутсајдер Португалија со огромна гол разлика.

Многу си наивен ако мислиш дека сам му текнало да си даде оставка. Инаку мало потсетување. Лино Червар стана Македонец, Премиерот Груевски со македонски пасош за тренерот на Металург а ова се деси пред месец дена. Не ми изгледа ова случајно. А Червар и онака е во Скопје зошто е тренер на Металург така да може и без проблем да биде селектор на Македонија без да се мрдне од Скопје.

Не верувам во ова се додека не видам печат! :icon_lol:

Дојде, истрола, си отиде!
http://www.sitel.com.mk/node/56175

еве и официјално и темата може да се префрли каде и е местото

само Лино со ОДВРЗАНИ раце па да видиме што можеме или не можеме во вистинско светло,ми се чини СЕ друго е само замачкување и терање понатаму на нечиј бизнис

Ајде бе утепајте се , тренер ли е ова бе ? човек без спорстко срце и карактер. За вакви спортови треба да си лав, а не марионетка во сукњичка.
Ми се допаѓа рекламата на битолчаните за Пелистерка, дечкото има само 10% талент и 70% вода у него. :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom