Не дај Боже таква глупост да направат.Инале имам прашање, бидејќи FOX Crime го укинаа за FOX, дали ќе го укинат и FOXlife за FOX Movies ?
А па Т-хоум се тепаат за воведување нови канали.Ма нека идат у пизду лепу материну више, преку куров од мењање канали секој втор ден без никаква најаваЌе се префрлам на т-хоум, ова веќе не се трпи, аматеризам преку мера, си играат курташак со корисниците....
Чекав да видам дали ќе се оправат кретениве од близу, ама ништо, само кратат наместо да ги сменат 95% од кретенските канали што никој не ги ни гледа. Инаку моментално имам само дигитална телевизија од близу а call&surf оптика пакет од т-хоум, па затоа сакам да се префрлам на 3макс пакет....А па Т-хоум се тепаат за воведување нови канали.
Земи Тоталтв(вистинска телевизија).![]()
Па нема врска, ако сакаш па можеш Тоталтв да си земеш, али твој избор е.Чекав да видам дали ќе се оправат кретениве од близу, ама ништо, само кратат наместо да ги сменат 95% од кретенските канали што никој не ги ни гледа. Инаку моментално имам само дигитална телевизија од близу а call&surf оптика пакет од т-хоум, па затоа сакам да се префрлам на 3макс пакет....
Ако најдеш ресиверИ,алал да ти е.Ма нека идат у пизду лепу материну више, преку куров од мењање канали секој втор ден без никаква најаваЌе се префрлам на т-хоум, ова веќе не се трпи, аматеризам преку мера, си играат курташак со корисниците....
Аман бе?!? до толку немаат на лагер??? ме стаи у мисла сеаАко најдеш ресиверИ,алал да ти е.![]()
Он ќе најде, ама дали асален ќе најде. Еве една моја комшика пред некој ден се јави да и го заменат третиот ресивер а уште две години не и поминале од договорот, а за додека да истечат тие две години ќе замени уште два може.Ако најдеш ресиверИ,алал да ти е.![]()
Јас земав све потврда од таму за пакетот,ресивер се фино ми го спакуваа,ама ми требаа два,ми рекоа нема никаков проблем за 5 дена ќе ти се јавиме да дојдеш да си го подигнеш. Ок викам.Аман бе?!? до толку немаат на лагер??? ме стаи у мисла сеа![]()
700 денари со HD, 553ден. без HD(50 денари повеќе од Близу).Целиот свет на дланка120 Кристално чисти дигитални канали за само 699 денари!
![]()
Факт 1
Не се 120канали
Факт 2
Кристално чисти my ass
Факт 3
Тотал тв за 700 денари глеаш што ти душа сака