A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување

vXa

Член од
1 март 2009
Мислења
126
Поени од реакции
35
А Фокс како да е пуштена од некој стрим :)...Сликата не е низ цел екран и квалитетот не е баш задоволителен.

P

PewDiePie

Гостин
Јас сум апла нов на овие,незнам кои канали ги имало претходно,ама лично ми се свиѓа рокадата на Фокс Крајм и Фокс,за крајм не сум баш по криминалистичките,а на Фокс ако не грешам едно време и Walking Dead ја даваа ? А и до сега што сум фатил по најавиве има интересни серии.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Инале имам прашање, бидејќи FOX Crime го укинаа за FOX, дали ќе го укинат и FOXlife за FOX Movies ?

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Ма нека идат у пизду лепу материну више, преку куров од мењање канали секој втор ден без никаква најава :mad: Ќе се префрлам на т-хоум, ова веќе не се трпи, аматеризам преку мера, си играат курташак со корисниците....

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Ма нека идат у пизду лепу материну више, преку куров од мењање канали секој втор ден без никаква најава :mad: Ќе се префрлам на т-хоум, ова веќе не се трпи, аматеризам преку мера, си играат курташак со корисниците....
А па Т-хоум се тепаат за воведување нови канали. :cautious:
Земи Тоталтв(вистинска телевизија). :)

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
А па Т-хоум се тепаат за воведување нови канали. :cautious:
Земи Тоталтв(вистинска телевизија). :)
Чекав да видам дали ќе се оправат кретениве од близу, ама ништо, само кратат наместо да ги сменат 95% од кретенските канали што никој не ги ни гледа. Инаку моментално имам само дигитална телевизија од близу а call&surf оптика пакет од т-хоум, па затоа сакам да се префрлам на 3макс пакет....

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Чекав да видам дали ќе се оправат кретениве од близу, ама ништо, само кратат наместо да ги сменат 95% од кретенските канали што никој не ги ни гледа. Инаку моментално имам само дигитална телевизија од близу а call&surf оптика пакет од т-хоум, па затоа сакам да се префрлам на 3макс пакет....
Па нема врска, ако сакаш па можеш Тоталтв да си земеш, али твој избор е. :)

P

PewDiePie

Гостин
Ако најдеш ресиверИ,алал да ти е. ;)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Ако најдеш ресиверИ,алал да ти е. ;)
Он ќе најде, ама дали асален ќе најде. Еве една моја комшика пред некој ден се јави да и го заменат третиот ресивер а уште две години не и поминале од договорот, а за додека да истечат тие две години ќе замени уште два може. :D

P

PewDiePie

Гостин
Аман бе?!? до толку немаат на лагер??? ме стаи у мисла сеа :D
Јас земав све потврда од таму за пакетот,ресивер се фино ми го спакуваа,ама ми требаа два,ми рекоа нема никаков проблем за 5 дена ќе ти се јавиме да дојдеш да си го подигнеш. Ок викам.
Отидов после 5 дена вика нема,можно е месец два да немаме. И викам,молам ?
Бев во сите ебани т-хомс во Скопјево нигде немаа,и им спомнав на едни зашто викам тогаш одма ми дадоа кога отидов првиот пат,вика незнам ама тие требале да ви кажат дека нема нигде,а незнаеме ни кога ќе добиеме.
Е тоа,фирма итоа не било каква,да нема ресивери на лагер,ебати фирмата ебати.

Мада ти појди си провери може ќе ти се посреќи,може вратиле до сега луѓе некој ресивер. :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Целиот свет на дланка:) 120 Кристално чисти дигитални канали за само 699 денари!

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Факт 1
Не се 120канали
Факт 2
Кристално чисти my ass
Факт 3
Тотал тв за 700 денари глеаш што ти душа сака

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Целиот свет на дланка:) 120 Кристално чисти дигитални канали за само 699 денари!

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Факт 1
Не се 120канали
Факт 2
Кристално чисти my ass
Факт 3
Тотал тв за 700 денари глеаш што ти душа сака
700 денари со HD, 553ден. без HD(50 денари повеќе од Близу). :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да му кажеш на некој од рандом западна земја дека доплаќаш за хд канали во 2013 ќе се расплаче од смеење.

Kajgana Shop

На врв Bottom