Никаде не реков дека сме цвеќе за мирисање, но и вие не очекувајте да бидеме цвеќе, затоа шт не сте и вие.....
Глупо е веќе со генерализирањево што го правите, веќе и смешно престана да биде, можеби немаш потреба но покажуваш симптоми дека некој треба да ти каже дека не сите албанците се занимаваат со дрога и проституција, како што не сите македонци се педофили или па крадци......можеби се чувствуваш ретардиран штом ти го кажувам ова, можеби не е потребно но регулирај си ги мислите прво, сепак пишуваш на јавен форум, а не свој дневник.....
Јас не работам со дрога, ни со проституција, па не сум крадел, не сум се тепал со никого, но вие го ставате во кош целиот албански народ со една група, која впрочем е вообичаена појава кај секој народ.......
Креирате таква атмосфера што се оневозможува соживотот, се оневозможува трговијата, итн.....
Оди албанец кој произведува млечни производи кај македонец во продавница и го рекламира производот, но македонецот не го остава да ја завршува презентацијата и му вели: не ти давам пари, па после со моите пари да купуваш калашников........... како што БЕРИч вика цело време.....
Каде ќе одиме вака????
Можеби има и кај албанците таков случај, но јас не сум видел, во Куманово кај албанските куќи и фирми врие од македонци......