Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Што се однесува за новото засилување Осеи Кофи , Илиевскивели дека е одлично засилување за средниот ред и нападот: „Станува збор за брз, експлозивен фудбалер, со одлична техника, креатор, асистент и добар реализатор. Него го следев и се работи за искусен фудбалер кој ја поминал младинската школа на Хамбургер, а потоа бил и во Андерлехт, од каде бил отстапен да игра во Втората лига на Белгија. Искрено верувам дека ќе биде големо засилување занапиот тим и тоа во креирањето на играта со што ќе направиме добарспој на средниот ред и нападот. Што се однесува за Лазаревски, тој е играч кој може да игра на било која позиција во одбраната, а со своето искуство може многу да ни помогне во одбрандбената линија и да ни донесе смиреност и стабилност“, истакна тренерот на нашата екипа Илиевски.

Вика дека го следел... Е ај баш да видиме колку добар скаут е...
--- надополнето: 21 јануари 2013 во 21:09 ---
Спорт Корнер по потпишувањето на договорот на Димитрија Лазаревс со тимот на Вардар успеа да стапи во контакт со фудбелерот кој даде изјава.
“Значи прво да разјаснема, јас немав потпишано договор со тимот на Работнички како што имаше во некој од медиумите. Јас со Работнички тренирав и парелелно изминатава недела преговарав и со Работнички и Вардар. Во меѓувреме имав опција да заминам во странство но тоа не се остварив па решив да потпишам за Вардар”.-изјави за Спорт Корнер, Лазаревски
Овој трансфер можеби помалку беше изненадувачки ако се зна дека Димитрија Лазаревски важеше за еден од омилените играчи во тимот на Работнички.
“Одлуката да потпишам со Вардар е чисто професионална, мислам дека ќе разберат, јасум професионалец,сега сум тука а потоа несе знае. Тимот на Вардар е поголем предизвик од Работнички, тоа е тим со шампионски анбиции”.-вели за крај од разговорот за Спорт Корнер, Димитриј Лазаревски.
Потсетување, Димитрија Лазаревски досега настапуваше за Астана во Казакстан каде што му истече договорот, па заради неможност повторн да престојува во Казакстан заради административни правила договорот небеше продолжен.

Чекај малку... Џиџи тие фудбалери ги има видено на терен, а вие читате на интернет и вие подобро знаете..:unsure:
Збориме конкретно за Кофи.
Него дефинитивно го нема видено на терен, пошто типот дојде ВЧЕРА.
Нигде неможе ни на интернет да го видел пошто нема видеа. Истотака во последниве години нема играно НИКАДЕ, така да нема ни каде да го видел како игра.

Не заебавај бе, друже! Што да гледаме... се е јасно како ден. Овие кретениве од управа се превеслани како мали деца од најобични преваранти. Џиџи не ми е воопшто јасен во целата прича. Ми се праи некое тренериште, а дозволува да му подметнат секакво ѓубре.

Не претерувај сега и ти. Другите 2 трансфери си се на место. Лев бек му требаше на Вардар, па и голман.

Ај не се мешај кога не си упознаен...

Не викај двапати :cool:
глеам ти колку си упознаен...али нема везе битно да се јадат трици...

Чекај малку... Џиџи тие фудбалери ги има видено на терен, а вие читате на интернет и вие подобро знаете..:unsure:
Кај го видел на терен?! За која екипа играл?! Халуцинираш ли ти пријателче? Абе дури има овци, ќе има волна. Не за џабе рекле да ми извиниш.
Ех, море Џиџи каков тежок идиот си ти. Дур сега жалам за смената на Милевски. Човекот бар не се обидуваше да изиграва некаков егзибициониста, па да ни пронаоаѓа некакви азиланти за засилувања!
--- надополнето: 21 јануари 2013 во 21:27 ---
глеам ти колку си упознаен...али нема везе битно да се јадат трици...
Од тебе сигурно многу повеќе!

Место да честитате за нови засилувања вие ќе се изедете меѓусебно... треба да ја поддржите работата, трудот и да почекате до првите мечеви, кои всушност ќе бидат пријателски како што знам... а кога ќе се оддржат тие ако може па некој да ми одговори?

Збориме конкретно за Кофи.
Него дефинитивно го нема видено на терен, пошто типот дојде ВЧЕРА.
Нигде неможе ни на интернет да го видел пошто нема видеа. Истотака во последниве години нема играно НИКАДЕ, така да нема ни каде да го видел како игра.

Не знам кој клуб му дава договор на играч кој однапред го нема видено?! Затоа мислев дека црнецот бил на проба неколку дена, ги задоволил условите на Џиџи затоа има потпишано 1,5 годишен договор..

Не знам кој клуб му дава договор на играч кој однапред го нема видено?! Затоа мислев дека црнецот бил на проба неколку дена, ги задоволил условите на Џиџи затоа има потпишано 1,5 годишен договор..
Ете очигледно Вардар под палка на Џиџи е многу великодушен и му дава договор на основа на некакви си фамозни снимки од азилантов од Германија, кој питај Бога кога последен пат играл некаде фудбал на професионално ниво.
Место да честитате за нови засилувања вие ќе се изедете меѓусебно... треба да ја поддржите работата, трудот и да почекате до првите мечеви, кои всушност ќе бидат пријателски како што знам... а кога ќе се оддржат тие ако може па некој да ми одговори?
Каков падобранец си ти... невероватно!

Факт е дека не знаеме каков договор му е понуден. Може зема помалце пари од Стојаковиќ.

Изгледа јас сум еден од малкуте кои веруваат во тоа дека може да изненади дечкото. Али кога ќе го видиш во фацата, на се личи, само на фудбалер не :D

Црнецов мене ми личи на некој будистички свештеник, или као и да ги викаат. Веројатно е донесен да шири мир и хармонија меѓу играчите. :icon_mrgr:

Ама ај да не зборам пред време, и за Хименез беа скептици најголем дел од нас, па комплетно не демантираше.

Црнецов мене ми личи на некој будистички свештеник, или као и да ги викаат. Веројатно е донесен да шири мир и хармонија меѓу играчите. :icon_mrgr:

Ама ај да не зборам пред време, и за Хименез беа скептици најголем дел од нас, па комплетно не демантираше.
За Хименез барем имаше основни податоци и некој видеа, а за црнчугава ништо нема кој знае што работел у Германија ама сигруно фудбал не играл.

Кај го видел на терен?! За која екипа играл?! Халуцинираш ли ти пријателче? Абе дури има овци, ќе има волна. Не за џабе рекле да ми извиниш.
Ех, море Џиџи каков тежок идиот си ти. Дур сега жалам за смената на Милевски. Човекот бар не се обидуваше да изиграва некаков егзибициониста, па да ни пронаоаѓа некакви азиланти за засилувања!
--- надополнето: 21 јануари 2013 во 21:27 ---

Од тебе сигурно многу повеќе!
да бе да..... Требаше тебе да те стаат место Џиџи...пошо ти ептен се разбираш... ипак Џиџи си нема појма од фудбал....

За Хименез барем имаше основни податоци и некој видеа, а за црнчугава ништо нема кој знае што работел у Германија ама сигруно фудбал не играл.
Моден дизајнер бил, има и во интервјуто кажано дека дур годините паузирал размислувал да биде моден дизајнер а веројатно со тоа и се занимавал...

Моден дизајнер бил, има и во интервјуто кажано дека дур годините паузирал размислувал да биде моден дизајнер а веројатно со тоа и се занимавал...
Чим е моден дизјанер мора де е некој креативен а нас таков ни треба креативец у состав.

да бе да..... Требаше тебе да те стаат место Џиџи...пошо ти ептен се разбираш... ипак Џиџи си нема појма од фудбал....
Не го исполнувам главниот предуслов - неам книшка од ДПМНЕ!
Ај одјеби сеа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom