Ој ти нанчим, како тоа ја имате? Демек пошто сте мнозинство? Тогаш и ние го имаме Северно Косово по оваа логика?Прешевската долина не ја бараме , таа ја имаме. Заедно со десетина други споменици низ Прешево и Бујановц.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ој ти нанчим, како тоа ја имате? Демек пошто сте мнозинство? Тогаш и ние го имаме Северно Косово по оваа логика?Прешевската долина не ја бараме , таа ја имаме. Заедно со десетина други споменици низ Прешево и Бујановц.
Овој чекор беше преземен во моменти кога се гледаше дека има можност за задоволително решение за двете страни.
Нека го стават кај нив споменикот ако жалат заедно со некој пакистански војвода...Велика Британија: Жалиме за едностраната одлука на Србија
Ој ти нанчим, како тоа ја имате? Демек пошто сте мнозинство? Тогаш и ние го имаме Северно Косово по оваа логика?
Нека го стават кај нив споменикот ако жалат заедно со некој пакистански војвода...
Јас мислев дека Милошевиќ е паднат од страна на обединетата опозиција, Отпор движење итн. 5ти октомври се рачуна за ден кога српскиот народ го бута Милошевиќ. ќе ми ја кажеш ли твојата теорија за заслужноста на Албанците?
И сеа спомеников кај ќе го носат ??
1. На топење како старо железо
2. Ќе го откупи некој Албански политичар од регионов
3. Ќе го откупи некој Македонски политичар и ќе го стави на сред плоштад(ништо чудно)
4. Ќе му го стават на гробот на Клинтон(Били)
И пак не ми кажа како се Албанците заслужни. Од нив ли ја изгуби војната во Косово?Они само го докрајчиле , иначе со губењето на Косово , Милошевиќ беше готов.
Губењето на Краина некако можеше да ја оправда , потоа ја доби пола БиХ , и србите среќни до плафон , национализмот ојачан , тргнаа да го исчистат Косово , ја изгубија војната , и се знаеше дека ги изгубија фотељите.
Денеска гледаме во Сирија против Асад се борат и сиријците и курдите.
Утре сиријците да има забранат поставување на споменици на курдите ? Иако и двете страни се бореа против геноцидарецот.
Во Србија не се работи на рушење на геноцидот , туку имаме замена , отиде едниот дојдоа двајца други.
Важно ви/му го начукаја па сеа вгаз ако сака нека си го стават.Наводно ќе го чуваат , а ако се постигне договор , ќе се врати пак во Прешево , ќе се постави во друга локација.
Дачиќ претходно изјави дека споменикот му пречи пошто е поставен на плоштад , тоа морало да биде малце понастрана негде. Спомениците по селата не му пречеле.
Наводно ќе го чуваат , а ако се постигне договор , ќе се врати пак во Прешево , ќе се постави во друга локација.
Дачиќ претходно изјави дека споменикот му пречи пошто е поставен на плоштад , тоа морало да биде малце понастрана негде. Спомениците по селата не му пречеле.
И пак не ми кажа како се Албанците заслужни. Од нив ли ја изгуби војната во Косово?![]()
И сеа спомеников кај ќе го носат ??
1. На топење како старо железо
2. Ќе го откупи некој Албански политичар од регионов
3. Ќе го откупи некој Македонски политичар и ќе го стави на сред плоштад(ништо чудно)
4. Ќе му го стават на гробот на Клинтон(Били)
Од мермер е, нема да се топи...
најверојатно ќе се дислоцира....