Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не ми се верува дека ова јас ке го кажам, ама што ти згреши Велбек ова полувреме? Кој го отвори Клеверли на крило за асистенција?
Не ми се допаѓа како игра, ништо лично.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Полувремево го завшија со многу смиреност и со малце среќа ДЕ ГЕА :rolleyes:

Руни секако влага само дебелото не е спремно за 90 минути. Единствена секирација ми е Евра што е на жут. Треба да влезе може Јанг за да му помогне.

Немај гајле, тоа му е само втор жолт картон сезонава, така да, тој факт ме смирува...

Туку ме плаши како лесно Ленон влезе во шанса за шут... МОРА да дадеме уште еден гол....

Одлично играме, Де Геа имаше добри интервенции а и за Велбек само пофални зборови, многу добро комбинираат, само Џонс изгубен случај со пасовите. Мислам дека Руни место Кагава и ќе го зголемиме водството. И ова Велбек кога излегуваше сам пред голманот, немаше ф од фаул, се лизна Паркер или кој да беше, од страв ваљда :).

Како се тресе Кагава на снегон хахаха

Пуштај некој да смири средина.... Руни место Кагава што поскоро... Многу лошо играме...

Чисто колку да ве потсетам дека викавте едно време Рио е за во пензија.

Ајт наздравје.

Реков минатото коло после победата против лузерите дека би бил задоволен и со реми, ама не мислев на ваков начин :facepalm:

Да ве серам и вас кај ме изнервираа лузериве па сега на крај и овие :mad::mad::mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom