Фан Клуб: Интер

601295_495536153830795_1178762772_n.jpg

Интер следи нов талент од Црна гора. Дарко Зорич...детево е голем талент и треба да се земе.

^Преку попреку од овие "таленти",ги купуваме за да гнијат на клупа,ги маткаме по треторазредни екипи како демек да се калат,па ке тргуваме со нив како да се овци у некои си несватливи трампи (најчесто за некој труп како Бјамбани),и ако случајно некој го биде ,ке ни лупнат после некоја несватлива цена за да си го вратиме назад - читај Дестро!Додека гигантите низ европа купуваат играчишта и носат тренеришта,ние чекаме 1 од 100 копилјаци да го бидне....Или си купуваме "младичи" кои врвот им е тоа шо го облекле дресот на Интер,па макар на 36 години.Eпа со таа политика да постоеше уште купот на саемски градови,и него нема да можевме да го освоиме.Фала за се Морати,слика ке стаам од тебе над креветот мој.14 милијарди евра тежиш ,14 мајки у сред пичка да ти изнаебам!!!

А што мислеше Шнајдер дека големи гиганти ке се тепаат по него, кога виде дека го бараат само од Турција и Русија сега сака да остане. Излеа неговата плата не е само проблем за Интер, туку и за други големи екипи.

Аве кој е глуп од големите гиганти да го купи снајдер, никој.

Снајдер се согласил на нов договор со пониска плата....

Морати: "Now it's late ..." :facepalm:
Изгледа со сила сакаат да го избркаат, не дека е проблем платата. Еве се согласил за помала плата а Морати не сака да го задржи. Нек си ебат матер нека не му ја упропастуваат кариерата на човекот, златен играч вака да пропаѓа не иде.
Вечер ќе си изгубиме лагано, Т1 2+ 1.60 коефициент поклон е.

Moрати: «Се сретнавме затоа што тој имаше потреба да ме сретне. Беше еден добар состанок. Постои можност тој да остане. Дали е блиску до Галатасарај ? Мислам дека да.»

Вес: «Зборовите на преседателот се точни. ЈАс го сакам Интер. Навивачите се најважхото нешто за мене и ми дават сила во секој момент. Сеуште не можзам да речам ништо за Галатасарај.»

edit: CdS - Wes said yes to the Gala ! Now all of Paulinho

Е ајде сега барај логика, како со овој потег ке заштеди клубот?

Снајдер заминува за 7-8 милиони и заштедуваме 4 мил плата годишно.

Паулињо да дојде потребни се најмалку 17-18 милиони и ке зема плата околу 3 милиони.

Заштедуваме 6, а не 4милиони. Ди Марцио од Скај известува дека во текот на ноќта можно е Шнајдер да потпише за Галата.
А Паулињо според мене тешко да го земеме...иако имал клаузула во договорот од 15мил. Поголеми се шансите да го земеме Квинтеро од Пескара

Мислев на новиот договор кој според последните информации е прифатен од Снајдер, а тоа е 4 милиони по сезона.

До кое ниво ке падне клубот со вакви потези.

Ето го заменивме со Форлан, Лусио го заменивме со Силвестре, Маикон со Перера, Снајдер ке го замениме со некој Квинтеро, Самуел со Андреоли...

Нека си оди бе се да му ебам. Да го сакаше Интер ќе прифатеше да потпише нов договор со помала плата. Ете му ги турците, ете му ги парите таму, нека си ебе матер, бабата негова родена овде, кариера и се по список.

вечерваа би требало да потпише со галата. споед ГДС

Нека си оди бе се да му ебам. Да го сакаше Интер ќе прифатеше да потпише нов договор со помала плата. Ете му ги турците, ете му ги парите таму, нека си ебе матер, бабата негова родена овде, кариера и се по список.
Моментално Интер го сакаат само Роки и Мудингаи. Треба да пцуеш на друга адреса ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom