Шеј Лонг
Koristam kirilica.
- Член од
- 16 јуни 2010
- Мислења
- 1.987
- Поени од реакции
- 1.611
Имам некое чудовиште внатре што ме мачи цел ден и неможам да го совладам, можеби неможам да го совладам бидејќи цело ова време не му дозволив да ме победи но денес очигледно успеа, и ме уби у поим. А сите мислат дека ми е лесно и дека насмевката е онаа вистинската, а уствари стискам заби цел ден да на заплачам, а би рикал од плачење. За да биде уште полошо замисли за неполна недела започнувам да го живеам сонот, почнувам да живеам онака како што сонував уште одамна, сонот за кој жртвував буквално се и сега кога конечно треба да го грабнам со раширени раце ми се дешава ова. Рамото ми се умори од толку тапшање по него, ми фали мир и изолација дефинитивно, се ми се собра на куп и се напраи општ хаос, никогаш не сум се чувствувал вака. Нека помине побрзо!

Нервозна сум до даска ќе идам да ги упукам жими се ако продужат само уште 5 минути, главата под 300 перници ја бутнав и пак се слуша
))ширете љубов не омраза
, ниту јас сама не знам и не можам да се дозакопам. 

кучка неверна.
крај нас помина и вика:
инаку женава има 35/6 години, а тој околу 30тина. лани свадба праеше, уште ни деца нема тој веќе по комшивки почнал, а дома млада жена го чека и плус убава е.
глупав бреј...........