Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Докурца, ова пишуам денес:
Вест Хем-КПР 2
Њукасл-Ридинг 1
ВБА-А. Вила 1

На Унгарија повеќе и одговара да е четврта во групата за да ја избегнат Данска во 1/4, па затоа пазете да не се залетате за 1 да ја играте на ебан 1.20 коеф. Слично е и за Белорусија-Саудиска Арабија. Лесно можи да се случи арапиве со 100-ина илјади евра да си ја купат победата, на Белорусија повеќе ќе и користат тие пари отколку влез во 1/8

еве еден DOUBLE кошарка
МЗТ Скопје - Сплит - прво п. -73,5
Цедевита - Унион Олимпија - прво п. -76,5
коеф 3.61
Среќно кој прати ;) :)

На Унгарија повеќе и одговара да е четврта во групата за да ја избегнат Данска во 1/4, па затоа пазете да не се залетате за 1 да ја играте на ебан 1.20 коеф. Слично е и за Белорусија-Саудиска Арабија. Лесно можи да се случи арапиве со 100-ина илјади евра да си ја купат победата, на Белорусија повеќе ќе и користат тие пари отколку влез во 1/8
:facepalm: Абре ти будала си шо зборвиш ??? Да му ја продает утакмицата 100 илјади евра и што бараат во 1/8 финале арапиве кога врска немаат.

Кристал Палас 2-1
Донкастер 2-1
Системче 1/2 за 100-че,

и за 50 денари обично ливче...

Србија по мене тепа денеска, тешко дека Словенија има толку капацитет да тепаат се во оваа група. Ако изгубат денеска Србија, значително им се намалуваат шансите за висок пласман, пошто во 1/8 ќе играат со Шпанија или Хрватска :D

Аирдри-Думбартон 1
Овие Аирдри ги пратам 4-5 кола нананзад никако да тепаат, посебно дома. А гледам претходното коло тепале со првиот, па сега дома со ривалот за опстанок ваљда ќе имаат и мотив повеќе.

Србија е без Станич.

Србија е без Станич.
Оти? :eek:
--- надополнето: 19 јануари 2013 во 14:02 ---
:facepalm: Абре ти будала си шо зборвиш ??? Да му ја продает утакмицата 100 илјади евра и што бараат во 1/8 финале арапиве кога врска немаат.
Оти им се можи бе :D Парите не им се проблем, 2 цистерни нафта :) А ќе си напраат убава промоција, не заборавај дека следното СП е во нивниот крај т.е. во Катар. Денес за пари се продава СЕ :D

Оти? :eek:
--- надополнето: 19 јануари 2013 во 14:02 ---

Оти им се можи бе :D Парите не им се проблем, 2 цистерни нафта :) А ќе си напраат убава промоција, не заборавај дека следното СП е во нивниот крај т.е. во Катар. Денес за пари се продава СЕ :D

Неизвесен е но има проблеми во кичмата изјави дека немал спиено ич поради болки исто не можел ни да се наведне не па да брани..сепак и замената не му е толку лоша ама он си е класа колку ги вадеше со одбраните.

Ceske Budejovice - Zizkov 1 2koef

Penafiel - Maritimo B 1 1.8 koef
Real Madrid B-Villareal gg3+ 2.2 koef
Според мене сите три ви се за голем влог. Немам време да ви давам за сите тие подетални инфо али колку што прочитав има многу изостаноци и слично. Јас одам да ги уплатам на тикет.

Баерн Минхен 1-1 1.4
Борусија Дортмунд 2 1.9(супер тип во копачка)
Твенте 1 1.35
Манчестер Сити 1 1.3
Манисаспор 1 1.45

Minesotta - Houston - h2(3,5) @ 1,90 ; T1- (100,5) @ 1,90

Besides Love, Pekovic and Shved, the Timberwolves are also dealing with injuries to Chase Budinger (knee), Brandon Roy (knee), Josh Howard (knee) and Malcolm Lee (hip). Terry Porter, who's been filling in while coach Rick Adelman tends to his hospitalized wife, only had seven healthy players for Friday's practice

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom