Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Унгарија повеќе и одговара да е четврта во групата за да ја избегнат Данска во 1/4, па затоа пазете да не се залетате за 1 да ја играте на ебан 1.20 коеф. Слично е и за Белорусија-Саудиска Арабија. Лесно можи да се случи арапиве со 100-ина илјади евра да си ја купат победата, на Белорусија повеќе ќе и користат тие пари отколку влез во 1/8
Србија по мене тепа денеска, тешко дека Словенија има толку капацитет да тепаат се во оваа група. Ако изгубат денеска Србија, значително им се намалуваат шансите за висок пласман, пошто во 1/8 ќе играат со Шпанија или Хрватска
Аирдри-Думбартон 1
Овие Аирдри ги пратам 4-5 кола нананзад никако да тепаат, посебно дома. А гледам претходното коло тепале со првиот, па сега дома со ривалот за опстанок ваљда ќе имаат и мотив повеќе.
Оти?Србија е без Станич.
Оти им се можи беАбре ти будала си шо зборвиш ??? Да му ја продает утакмицата 100 илјади евра и што бараат во 1/8 финале арапиве кога врска немаат.
Оти?
--- надополнето: 19 јануари 2013 во 14:02 ---
Оти им се можи беПарите не им се проблем, 2 цистерни нафта
А ќе си напраат убава промоција, не заборавај дека следното СП е во нивниот крај т.е. во Катар. Денес за пари се продава СЕ
![]()