- Член од
- 20 октомври 2012
- Мислења
- 3.612
- Поени од реакции
- 6.240
Да бе лош google
Да бе лош google
Треба и опција: „ДРУГ НАЧИН, ЌЕ НАВЕДАМ ВО МИСЛЕЊЕ.“Бидна. Повелете и гласајте
И тоа бидна. Повели, искористи гоТреба и опција: „ДРУГ НАЧИН, ЌЕ НАВЕДАМ ВО МИСЛЕЊЕ.“
На анкетава гласаат сите, на тој начин што се определуваат за начин на заведување на женскиот пол со техника на „суптилен сељак“ (Susaro-style) или не (Шкоприон-style). И двата пола имаат право да се изјаснат по тоа прашање што повеќе им одговара, т.е. која техника сметаат дека е поуспешна.Нели по некоја логика на анкетава треба само жени да гласаат?
Друг-style, doggy-style.
Каков сериозен пристап. Relax dude, i was just joking. Gee!На анкетава гласаат сите, на тој начин што се определуваат за начин на заведување на женскиот пол со техника на „суптилен сељак“ (Susaro-style) или не (Шкоприон-style). И двата пола имаат право да се изјаснат по тоа прашање што повеќе им одговара, т.е. која техника сметаат дека е поуспешна.
Каков е тој doggy-style на заведување? Дали се работи со душкање и лизнување на интимните делови, а потоа веднаш преминување на сексуалниот чин, без разлика во кое време и на кое место тоа се случува, под услов женката (т.е. жената) да е плодна во тој период (инаку би го одбила мажјакот, т.е. мажот, без ниту грам објаснување)?
Имав куче и сум видел како одат тие работи кај нив, па затоа прашувам.
биди спремен на молења и пчачки и празни извинувања, и биди спремен да не им подлегнеш. После игнор.Дечки да бидам краток. Дознав дека мојата девојка ме изневерува, дури со 2ца. Знаете по се што праев за неа, еден член ми спомна дека ќе се случи тоа, а тоа веќе се случувало. Се чувствувам ужасно. Ова го слушнав од една нејзина пријателка, таа уште незнае дека знам. Ама сето ми го објасни и голем е мојот сомнеж. Дури ми вели дека ги знај кој се. Ќе ја прекинам врската то е повеќе од нормално, ама како да се справам со бесов што е насобран? Што да и кажам неа? Совет некој ве замолувам. Благодарам.
Дечки да бидам краток. Дознав дека мојата девојка ме изневерува, дури со 2ца. Знаете по се што праев за неа, еден член ми спомна дека ќе се случи тоа, а тоа веќе се случувало. Се чувствувам ужасно. Ова го слушнав од една нејзина пријателка, таа уште незнае дека знам. Ама сето ми го објасни и голем е мојот сомнеж. Дури ми вели дека ги знај кој се. Ќе ја прекинам врската то е повеќе од нормално, ама како да се справам со бесов што е насобран? Што да и кажам неа? Совет некој ве замолувам. Благодарам.
Дечки да бидам краток. Дознав дека мојата девојка ме изневерува, дури со 2ца. Знаете по се што праев за неа, еден член ми спомна дека ќе се случи тоа, а тоа веќе се случувало. Се чувствувам ужасно. Ова го слушнав од една нејзина пријателка, таа уште незнае дека знам. Ама сето ми го објасни и голем е мојот сомнеж. Дури ми вели дека ги знај кој се. Ќе ја прекинам врската то е повеќе од нормално, ама како да се справам со бесов што е насобран? Што да и кажам неа? Совет некој ве замолувам. Благодарам.
- Вежбање.Дечки да бидам краток. Дознав дека мојата девојка ме изневерува, дури со 2ца. Знаете по се што праев за неа, еден член ми спомна дека ќе се случи тоа, а тоа веќе се случувало. Се чувствувам ужасно. Ова го слушнав од една нејзина пријателка, таа уште незнае дека знам. Ама сето ми го објасни и голем е мојот сомнеж. Дури ми вели дека ги знај кој се. Ќе ја прекинам врската то е повеќе од нормално, ама како да се справам со бесов што е насобран? Што да и кажам неа? Совет некој ве замолувам. Благодарам.
Што год и да правиш, НИКАКО ама НИКАКО немој да направиш сцена нити пак за 1 децибел да повишиш тон. Го направи ли тоа, ја губиш партијата. Ако го направиш тоа она те изебала. Биди практичен. Продолжи да идеш со неа како ништо да не било. Ради секс тебе да не ти биде суша и тешко, зошто да не си продужиш да си ебеш, а во меѓувреме пушти СиВи на пазарот. Во моментот кога ќе упецаш нешто ново седни ја на муабет кажи и со најпријателски тон и осмех ама буквално како со другар кој ти е мило што го гледаш и кажи дека знаеш дека од денес ти си фаќаш патот, оти знаеш се, и тоа е тоа. Ако пак имаш ментална блокада поради се што се десило и гнас ти е да продолжиш со секс тогаш прејди директно на муабетот. Никако не дозволувај муабетот да трае подолго од максимум 15 минути. Ни под точка разно не и дозволувај да ти плаче, хистериша или објаснува. Максимум 15 минути, кажи и дека те чекаат во кафана и договорен си и дека немаш време моментално за објаснувања. Порази ја комплетно до стадиум душата да и ја извадиш. А тоа можеш само со апсолутна смиреност. Ако сакаш дома крши чаши, удирај боксерски вреќи трескај се од земја. Кога ќе се видиш со неа за финалниот муабет, претходно бапни еден лексилиум, обавезно измастурбирај бар 2 пати и истрчај барем 5 километри за да немаш многу енергија. Разговорот води го во максимално опуштена и позитивна атмосфера, како со некој работодавач кој штотуку ти кажал дека си ја добил работата со 5000 евра плата. Никако повеќе од 15 минути. Со пријателска насмевка кажи и дека немаш повеќе време, дека те чекаат на друго место и дека тоа е тоа од дополнителни објаснувања нема потреба во моментот. И секако поздрави се и кажи и чао. Шамарот ќе ја боли 5 минути, а фактот што ти си дознал дека те вара и тоа не те истангирало 2% ќе ја утепа у поим или во најмала рака ќе ја осакати ментално. Trust me on this one. Немој ни случајно да си изреагирал сељачки, идиотски и слично, ни случајно ни за милиметар да повишиш глас. Знаеш кога те изневерила? Кога ќе ти биде гајле. Затоа не дозволувај да те изневери. Сакаш да изелзеш како победник од ситуацијава? Послушај ми го советот. Лошо не ти мислам.Дечки да бидам краток. Дознав дека мојата девојка ме изневерува, дури со 2ца. Знаете по се што праев за неа, еден член ми спомна дека ќе се случи тоа, а тоа веќе се случувало. Се чувствувам ужасно. Ова го слушнав од една нејзина пријателка, таа уште незнае дека знам. Ама сето ми го објасни и голем е мојот сомнеж. Дури ми вели дека ги знај кој се. Ќе ја прекинам врската то е повеќе од нормално, ама како да се справам со бесов што е насобран? Што да и кажам неа? Совет некој ве замолувам. Благодарам.
Остај ти ја шо правам, битно ми е детево да е шо е можно пораат во даденава ситуација.Сусаро пријателе, многу гледаш љубовни филмски сцени.