Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

• Креатор на темата Креатор на темата WizKhalifa
  • Време на започнување Време на започнување

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123
Многу луѓе ги сметам за смешни и/или интелигентни. Карлин не е ни едно ни друго кај мене. Се труди, ама отприлика тоа е, според мене останува на "се труди".

Ах Шкорпи, Шкорпи, штотуку докажа дека вкоренетото мислење дека хомосексуалците имаат добар вкус е тешка предрасуда...

:)

Да кажам само за велосипедистите. Никој не вози велосипед за да не го загадува воздухот, туку заради ендорфинот.
Јас возам точак затоа што возењето ме разубавува и ме прави среќна. :P

Не, но ме сметаш. Понекогаш. That's enough ;).

Немој сега и drama queen да бидеш...

Ти треба најдобро од сите да разбираш дека судењето на другите луѓе од аспект на твоите вредности е погрешно, така?

Многу луѓе ги сметам за смешни и/или интелигентни. Карлин не е ни едно ни друго кај мене. Се труди, ама отприлика тоа е, според мене останува на "се труди".

Веќе сме и онака офтопик, ама не спорам повеќе околу нечиј смисол за хумор, сепак е крајно субјективна проценката тука... Иако криво ми е кога некој не го доживува Карлин на оној начин на кој сметам дека и тоа како заслужува...

Да кажам само за велосипедистите. Никој не вози велосипед за да не го загадува воздухот, туку заради ендорфинот.
Јас возам точак затоа што возењето ме разубавува и ме прави среќна. :P
или општо кажано секој за свој гз :D

Возењето велосипед е особено благотворно за убаво газе :)
зависи од формата и обликот на седлото:P:D
--- надополнето: 20 декември 2012 во 23:24 ---
темава е наменета на женските членки , да кажат мислење ... а од некои мажи форумџии... не можат ,,,едноставно ... ТАЈМ АУТ .дечки дамите имаат предност

знаете она позади секој успешен Маж , стои Жена .. има логика :cool:
дечко оди прај шифоњери не се замарај:D

зависи од формата и обликот на седлото:P:D
--- надополнето: 20 декември 2012 во 23:24 ---

Грешка си. Газето зависи од редовното возење и поминатите километри. А седлото е многу битна работа. И ако ти се погоди, совет е да си купиш уште едно :P

Ах Шкорпи, Шкорпи, штотуку докажа дека вкоренетото мислење дека хомосексуалците имаат добар вкус е тешка предрасуда...

:)

Каква неверојатна ревелација. Не знам само дали овдека се работи за изненаденост, разочарување, или a bit of both. Hmmm....

Немој сега и drama queen да бидеш...

Ти треба најдобро од сите да разбираш дека судењето на другите луѓе од аспект на твоите вредности е погрешно, така?

Е сеа не може, Drama Queen ни е во срж да бидеме .... :(

Не знам Ставро, очигледно треба од тебе да учам. Убиј ја таа self-righteous bitch во мене, will ya?

Како се загнуваат на темиве за жени,`ко Бугарки за две црвени... На темава очајно и треба анкета, немам прегледност на маживе кој стил им се допаѓа повеќе.

Значи изборот на нас жените ни е сведен на две опции: „Мажи што навредуваат жени на форум или педери у душа?“ Е, сега да ви кажам дека има и нешто помеѓу, ама вие не сте во таа средина!

leandra и Крусер ве молам поставете една анкета, изборот на маживе ќе биде попрегледен. :pos:

Бидна. Повелете и гласајте :)

Бидна. Повелете и гласајте :)

Ме интересира колку супер им оди на љубовно поле со советите на Сусаро, тиа кои гласаа за него. Да видиме дали некој ќе се пофали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom