Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Нели по некоја логика на анкетава треба само жени да гласаат?

Друг-style, doggy-style.
На анкетава гласаат сите, на тој начин што се определуваат за начин на заведување на женскиот пол со техника на „суптилен сељак“ (Susaro-style) или не (Шкоприон-style). И двата пола имаат право да се изјаснат по тоа прашање што повеќе им одговара, т.е. која техника сметаат дека е поуспешна.

Каков е тој doggy-style на заведување? Дали се работи со душкање и лизнување на интимните делови, а потоа веднаш преминување на сексуалниот чин, без разлика во кое време и на кое место тоа се случува, под услов женката (т.е. жената) да е плодна во тој период (инаку би го одбила мажјакот, т.е. мажот, без ниту грам објаснување)?

Имав куче и сум видел како одат тие работи кај нив, па затоа прашувам.

A

AnFem

Гостин
На анкетава гласаат сите, на тој начин што се определуваат за начин на заведување на женскиот пол со техника на „суптилен сељак“ (Susaro-style) или не (Шкоприон-style). И двата пола имаат право да се изјаснат по тоа прашање што повеќе им одговара, т.е. која техника сметаат дека е поуспешна.

Каков е тој doggy-style на заведување? Дали се работи со душкање и лизнување на интимните делови, а потоа веднаш преминување на сексуалниот чин, без разлика во кое време и на кое место тоа се случува, под услов женката (т.е. жената) да е плодна во тој период (инаку би го одбила мажјакот, т.е. мажот, без ниту грам објаснување)?

Имав куче и сум видел како одат тие работи кај нив, па затоа прашувам.
Каков сериозен пристап. Relax dude, i was just joking. Gee!

Член од
12 март 2011
Мислења
376
Поени од реакции
1.234
Дечки да бидам краток. Дознав дека мојата девојка ме изневерува, дури со 2ца. Знаете по се што праев за неа, еден член ми спомна дека ќе се случи тоа, а тоа веќе се случувало. Се чувствувам ужасно. Ова го слушнав од една нејзина пријателка, таа уште незнае дека знам. Ама сето ми го објасни и голем е мојот сомнеж. Дури ми вели дека ги знај кој се. Ќе ја прекинам врската то е повеќе од нормално, ама како да се справам со бесов што е насобран? Што да и кажам неа? Совет некој ве замолувам. Благодарам.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.126
Поени од реакции
30.215
Дечки да бидам краток. Дознав дека мојата девојка ме изневерува, дури со 2ца. Знаете по се што праев за неа, еден член ми спомна дека ќе се случи тоа, а тоа веќе се случувало. Се чувствувам ужасно. Ова го слушнав од една нејзина пријателка, таа уште незнае дека знам. Ама сето ми го објасни и голем е мојот сомнеж. Дури ми вели дека ги знај кој се. Ќе ја прекинам врската то е повеќе од нормално, ама како да се справам со бесов што е насобран? Што да и кажам неа? Совет некој ве замолувам. Благодарам.
биди спремен на молења и пчачки и празни извинувања, и биди спремен да не им подлегнеш. После игнор.

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411

S

Stef Bachatero

Гостин

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
- Вежбање.
- Кажување на сè на девојка ти (наскоро бивша) во лице, без воопшто да слушаш што таа има да каже (ако почне да зборува, едноставно сврти се и замини. Ако те брка, оттурни ја од себе со зборови како „Не сакам да те видам повеќе. Има двајца други што сакаат, оди кај нив“ или слично. Ако зборувате по телефон, затвори ја слушалката и кога ќе почне да те бара, немој да ѝ креваш).

Поздрав и со лесно.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.018
Поени од реакции
24.574
Што год и да правиш, НИКАКО ама НИКАКО немој да направиш сцена нити пак за 1 децибел да повишиш тон. Го направи ли тоа, ја губиш партијата. Ако го направиш тоа она те изебала. Биди практичен. Продолжи да идеш со неа како ништо да не било. Ради секс тебе да не ти биде суша и тешко, зошто да не си продужиш да си ебеш, а во меѓувреме пушти СиВи на пазарот. Во моментот кога ќе упецаш нешто ново седни ја на муабет кажи и со најпријателски тон и осмех ама буквално како со другар кој ти е мило што го гледаш и кажи дека знаеш дека од денес ти си фаќаш патот, оти знаеш се, и тоа е тоа. Ако пак имаш ментална блокада поради се што се десило и гнас ти е да продолжиш со секс тогаш прејди директно на муабетот. Никако не дозволувај муабетот да трае подолго од максимум 15 минути. Ни под точка разно не и дозволувај да ти плаче, хистериша или објаснува. Максимум 15 минути, кажи и дека те чекаат во кафана и договорен си и дека немаш време моментално за објаснувања. Порази ја комплетно до стадиум душата да и ја извадиш. А тоа можеш само со апсолутна смиреност. Ако сакаш дома крши чаши, удирај боксерски вреќи трескај се од земја. Кога ќе се видиш со неа за финалниот муабет, претходно бапни еден лексилиум, обавезно измастурбирај бар 2 пати и истрчај барем 5 километри за да немаш многу енергија. Разговорот води го во максимално опуштена и позитивна атмосфера, како со некој работодавач кој штотуку ти кажал дека си ја добил работата со 5000 евра плата. Никако повеќе од 15 минути. Со пријателска насмевка кажи и дека немаш повеќе време, дека те чекаат на друго место и дека тоа е тоа од дополнителни објаснувања нема потреба во моментот. И секако поздрави се и кажи и чао. Шамарот ќе ја боли 5 минути, а фактот што ти си дознал дека те вара и тоа не те истангирало 2% ќе ја утепа у поим или во најмала рака ќе ја осакати ментално. Trust me on this one. Немој ни случајно да си изреагирал сељачки, идиотски и слично, ни случајно ни за милиметар да повишиш глас. Знаеш кога те изневерила? Кога ќе ти биде гајле. Затоа не дозволувај да те изневери. Сакаш да изелзеш како победник од ситуацијава? Послушај ми го советот. Лошо не ти мислам.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.928
Поени од реакции
12.505
Поволен ветер за полнење комплекс кој ветува дестинација.
Како викаат на почеток имаме комплекси а со тек на време комплексите не имаат нас.
Младичу заеби совети и реагирај согласно твојата моментална природа и нагон ама гледај да бидат легални. Тоа најдобро ќе те научи, мора да заболи јебига (освен ако сакаш на памет учење и советување па со курот во раце да останиш како чести случаи) ;) Оти овде све комплекс до комплекс...заеби.

Kajgana Shop

На врв Bottom