Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
- Член од
- 3 декември 2011
- Мислења
- 4.194
- Поени од реакции
- 4.400
Не зејбавај Вудгејт, кој очекувал од него да биде светски играч?Jonathan Woodgate
Во тие стварно заборавените би го додал Масимо Зарате.
Не зејбавај Вудгејт, кој очекувал од него да биде светски играч?Jonathan Woodgate
Мининец е мислам Навас како Ром да слично кажуваа и дека не сакал дури за репрезентација да игра во тој краток период да биде оддалечен од фамилијата.За Навас 100% бил Ром и причините се дека не сакал да се оддалечи од фамилијата.За другите незнам а не ми се верува дека се Роми.
Имаше емисија на некоја од македонскиве телевизии пред година-две.
Искрено уопште не ми текнува.dragonsky ти текнува ли на Дала Бона од Челзи? Никад не го прежалив него
како бе не ти текнува....ц ц ц таман викам ќе најдам некој што знае кој беше Дала БонаИскрено уопште не ми текнува.
Иначе за Џилардињо ми го зема од уста зборот. Баш планирав да го пишам пред некој ден во темава ама заборавив.
Уште еден играч создаден од Парма а уништен од "поголема" екипа
toj bese se osven talnetrajan babel golem talent no nisto ne bidna od nego. U liverpul bese vecna rezerva posle zamina u hofenhajm i to e se od nego.
MАУРОНе зејбавај Вудгејт, кој очекувал од него да биде светски играч?
Во тие стварно заборавените би го додал Масимо Зарате.
Сигурен си во ова напишаново?Adriano sto igrase vo inter deckoto bese zverotinja tie inter mu ebaa majkata pocna i da se drogira radi niv i se, kakva leva noga imase smrtonosna
santijago solari igrase levo krilo vo real pa volacio(Интер, единствен играч што не се снашол во Интер по доаќање од Реал Мадрид) i go snema
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 00:27 ---
Редовно го пазарев на менаџер 2001/2002 г.како бе не ти текнува....ц ц ц таман викам ќе најдам некој што знае кој беше Дала Бона
Беше на фри заедно со Сабри Ламуши.Редовно го пазарев на менаџер 2001/2002 г.