"Заборавени" играчи

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Не зејбавај Вудгејт, кој очекувал од него да биде светски играч?

Во тие стварно заборавените би го додал Масимо Зарате.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
За Навас 100% бил Ром и причините се дека не сакал да се оддалечи од фамилијата.За другите незнам а не ми се верува дека се Роми.:)
Имаше емисија на некоја од македонскиве телевизии пред година-две.
Мининец е мислам Навас како Ром да слично кажуваа и дека не сакал дури за репрезентација да игра во тој краток период да биде оддалечен од фамилијата.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
dragonsky ти текнува ли на Дала Бона од Челзи? Никад не го прежалив него :)
Искрено уопште не ми текнува.
Иначе за Џилардињо ми го зема од уста зборот. Баш планирав да го пишам пред некој ден во темава ама заборавив.
Уште еден играч создаден од Парма а уништен од "поголема" екипа :D

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Искрено уопште не ми текнува.
Иначе за Џилардињо ми го зема од уста зборот. Баш планирав да го пишам пред некој ден во темава ама заборавив.
Уште еден играч создаден од Парма а уништен од "поголема" екипа :D
како бе не ти текнува....ц ц ц таман викам ќе најдам некој што знае кој беше Дала Бона :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
rajan babel :D golem talent no nisto ne bidna od nego. U liverpul bese vecna rezerva posle zamina u hofenhajm i to e se od nego.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
santijago solari igrase levo krilo vo real pa vo lacio i go snema
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 00:27 ---
rajan babel :D golem talent no nisto ne bidna od nego. U liverpul bese vecna rezerva posle zamina u hofenhajm i to e se od nego.
toj bese se osven talnet

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Adriano sto igrase vo inter deckoto bese zverotinja tie inter mu ebaa majkata pocna i da se drogira radi niv i se, kakva leva noga imase smrtonosna :D
Сигурен си во ова напишаново?

Ај подобро побарај на нет да видиш дали Интер е крив или самиот.
Дечкото сам си ја еба кариерата, откако умре татко му почна да пие, да се дрогира да скита по тоа дискотекине у Милано.
Интер баш проба да го врати у нормала, ама не успеа си продолжи со тоа и нормално никој нема да те торерира со таков пристап. Кога Мур не успеа да го врати шо сакаш повеќе.
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 11:11 ---
santijago solari igrase levo krilo vo real pa vo lacio (Интер, единствен играч што не се снашол во Интер по доаќање од Реал Мадрид) i go snema
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 00:27 ---

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
Како ја доби Златната Копачка и отиде во Реал пропадна како играч а беше играчиште

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
Како роден за оваа тема. Играч од кој се очекуваше да биде едно од најјаките крила во Европа. Наспроти тоа, не успеа да се наметне во ниедна појака екипа, ни во француската репрезентација.
Флорен Синама Понгол, веројатно сите навивачи на Ливерпул го паметат. Навистина многу се очекуваше од него, но не успеа во Ливерпул. Најпрво шеташе по позајмици во Ле Авр и низ ПЛ, па потоа играше и во Ла Лига, една полусезона одигра и во португалски Спортинг.
Сега гледам игра во руски Ростов, ама веројатно ни таму не може да покаже нешто повеќе од обичен просек.

Kajgana Shop

На врв Bottom