Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Филе се напна еј, цел ТЛ на твитер од него ми е полн :)

А што треба Пеп од љубов кон фудбалот да работи ? Дај бе Филе што ти е жити се. Човекот е еден од топ 5 тренери во свет нормално е дека кеш ќе зема.

The agents of Victor Valdes (31) have informed the club today that he doesn't want to renew his contract that expires in 2014. [onda cero]

Опаа...трампа Нојер - Валдес :D
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 21:09 ---
Еве и официјално викаат!

Official statement: "The agents of Victor Valdes have informed FC Barcelona today about the irrevocable decision not to renew his contract."

Не мора Нојер само Тер Штеген нека го донесат повеќе не мора.

Треба да си луд да напуштиш ваков тим ама ете има и такви. Поаѓајќи од изјавата на Зубизарета кој секогаш вика дека Барса прво гледа што има во тим па после купува се надевам дека нема да се глупираат да останат со Пинто на гол.

The agents of Victor Valdes (31) have informed the club today that he doesn't want to renew his contract that expires in 2014. [onda cero]

Опаа...трампа Нојер - Валдес :D
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 21:09 ---
Еве и официјално викаат!

Official statement: "The agents of Victor Valdes have informed FC Barcelona today about the irrevocable decision not to renew his contract."
Касиљас? :свиркам:

Шо му стана вака одеднаш на човекот?
Не е одеднаш правеше проблеми и за претходниот договор, човекот смета дека вреди повеќе од тоа што го зима. Ме интересира колкава плата ќе му даде најверојатно Сити!

Уште да објават Санчез дека си оди и треба да спремаат место за 20 нови трофеи наредната година. За голман го сакам Касиљас со некој Германец замена првите 2 години после обратно.

Тоа чудо да се случи Валдез да си оди , одвај чекам .

Не е одеднаш правеше проблеми и за претходниот договор, човекот смета дека вреди повеќе од тоа што го зима. Ме интересира колкава плата ќе му даде најверојатно Сити!

Му рекол на клубот дека не мора да дава понуда, значи не е за пари туку едноставно сакал да живее во странство. Fair enough.

Што ќе им е на Сити. Харт е одличен голман. Може да заврши во Арсенал, Милан или Интер.

Сите други силни тимови имаат подобри голмани од него.
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 21:36 ---
Му рекол на клубот дека не мора да дава понуда, значи не е за пари туку едноставно сакал да живее во странство. Fair enough.
Значи на 33 години планира да се пензионира или да игра за помал тим. Со среќа нека му е.

No Valdes No Problem
tumblr_m8gdka3pJi1qd17lu.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom