Избор на најдобра песна од поранешна Југославија

Статус
Затворена за нови мислења.
Ова уморна песна, а јас така прилично сам попила гласам за Милена.
И една Милена шо имавме у генерација, едно курвиште скапано ете ме потсети песнава на неа, која клошарана човече. Утре смеам да си сменам глас оти сум модератор, чичко Анчо да има за шо да кука.

И една Милена шо имавме у генерација, едно курвиште скапано ете ме потсети песнава на неа, која клошарана човече. Утре сменам да си сменам глас оти сум модератор, чичко Анчо да има за шо да кука.

Ти мор ко пијаш и умот ќе си го голтниш, која е сеа оваа Милена ебаго, мењањ ајде тука глас, боо! :icon_lol:

И една Милена шо имавме у генерација, едно курвиште скапано ете ме потсети песнава на неа, која клошарана човече. Утре сменам да си сменам глас оти сум модератор, чичко Анчо да има за шо да кука.

Ебате скапаната генерација ако немаат Милена курвиште у генерација:D ЕКВ

Ти мор ко пијаш и умот ќе си го голтниш, која е сеа оваа Милена ебаго, мењањ ајде тука глас, боо! :icon_lol:

Мор ми текна на Милена курвата сите шо ја редеа, греота е да не ја гласам :D
Ебате скапаната генерација ако немаат Милена курвиште у генерација:D ЕКВ

Шо скапани генерации излегуваат, ќе се зачудам и курви да немаат. Се знае курвите се викаат или Милена или Сузана :D
извинете сите кои се викате така, али тоа е тоа.

Овој пат гласам за Нови Фосили - Милена. Не затоа што е подобра од Уморна песна, не дека Фосили ги сакам повеќе од Екв(тоа никогаш нема да биде!!), туку затоа што Милена ја слушав со часови, со денови... Бев сеуште дете кое беше среќно во својот дом... Еххх... Каде си среќо моја..?

Иначе, едно време, кога тргнав на факултет запознав една Милена, курва!(гледам погоре и други такви имало), и некако ми стана непријатна песнава... Но сепак, овој пат - МИЛЕНА!

Да го знаев нештово че го склопев во зафрканцијата кога беше актуелна од стилот- Ја викале Милена оти била курва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom