Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
23 октомври 2011
Мислења
13
Поени од реакции
0
има уште што го користат microworkers :) да ви кажам не е лошо месечно одат 100 долари колку да имаш некоја пара у џеп :) дај ајде кажувајте што бидна со paypal може ли да се регистрира некако

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
има уште што го користат microworkers :) да ви кажам не е лошо месечно одат 100 долари колку да имаш некоја пара у џеп :) дај ајде кажувајте што бидна со paypal може ли да се регистрира некако
Мислиш се печалат 100 УСД. :D. А фамилија може да се гледа од тоа. :icon_lol:

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Има ли некој што користи google addsense за онлајн заработка? Знам како да направам пари преку тоа но незнам дали кај нас ги примаат чековите.. Малку нереално ми е ова.. ти праќаат чек со пари а нашиве банки можат во секој момент да ти речат не примаме такви па џабе маката..

darko4spain

Praetorian
Член од
13 април 2012
Мислења
57
Поени од реакции
100
Има ли некој што користи google addsense за онлајн заработка? Знам како да направам пари преку тоа но незнам дали кај нас ги примаат чековите.. Малку нереално ми е ова.. ти праќаат чек со пари а нашиве банки можат во секој момент да ти речат не примаме такви па џабе маката..
Ги примаат. Јас имам уновчено чекови во Шпаркасе и не правеа проблем - без гајле!

Член од
13 декември 2011
Мислења
218
Поени од реакции
43
Има ли некој што користи google a по ddsense за онлајн заработка? Знам како да направам пари преку тоа но незнам дали кај нас ги примаат чековите.. Малку нереално ми е ова.. ти праќаат чек со пари а нашиве банки можат во секој момент да ти речат не примаме такви па џабе маката..
Мене 3 пати ме банираа имав по 20-30 еуро.Гледаат да најдат најмала ситница за да те банираат...А на кој начин ке правиш пари?

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Дечки, http://www.profitmoo.com/ има некој искуство со сајтот?Малку ми е нереален али го тестирав т.е. пратив на 150 пријатели да го кликнат мојот линк и „заработив“ 150 долари.Е сега за да ги повлечам парите треба да докажам дека не сум бот,а за да докажам ми дава македонски сајтови за „Освој ајФон 5“ или „Рингтонови за твојот телефон“ на кои бара пари 250-300 денари.
Fake ? :D
--- надополнето: 9 јануари 2013 во 04:51 ---
Дечки, http://www.profitmoo.com/ има некој искуство со сајтот?Малку ми е нереален али го тестирав т.е. пратив на 150 пријатели да го кликнат мојот линк и „заработив“ 150 долари.Е сега за да ги повлечам парите треба да докажам дека не сум бот,а за да докажам ми дава македонски сајтови за „Освој ајФон 5“ или „Рингтонови за твојот телефон“ на кои бара пари 250-300 денари.

Член од
5 февруари 2011
Мислења
246
Поени од реакции
155
--- надополнето: 9 јануари 2013 во 04:51 ---
е да беше така 1 клик =1$ ахахахах :pos: не се лажи со тие страни :)

Член од
19 март 2012
Мислења
386
Поени од реакции
212
Може некој да ми објасне како работе AyuWage и колку пари отприлика се прават за месец дена да речеме?

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180
www.bitcoin.org
dobra para se vadi od ova samo za toj sto ima jaka graficka karta.
и
eve eden dobar nacin na zarabotka ne e golema ama sepak se zarabotuva nesto zavisi kolku vo denot otvarate videa od stranata.

http://www.paid2youtube.com/?r=sasemkd

eve link za registracija so moj refel

mesecno se zarabotuva od 15 dolari pa nagore zavisi kolku vo denot ke otvarate videa 1 video vi odzema 30 sec i go gasite ima i like na videa da stiskate i od toa sobirate pari.

parite se prefrlaat na paypal koga ke soberete 10 dolari pa nagore.
ај ако сакаш кажи нешто подетално ...
На оваа страна може да заработите 44 - 50 евра дневно, а единствено што треба да направите е да одговорите на 4 прашања, откако ќе изгледате една реклама од 30 сек. Страната е на француски, па затоа отворете ја преку гугл хром ако не разбирате француски.
Повелете регистрирајте се
а бе кој ти дава 44-50 евра дневно, не зезај дај proof да видеме
Дечки, би замолил за совет во врска со Microworkers:

Целта ми беше да префрлам средства од Payza на Skrill со поволна MW провизија од 6,5%.
Прикачив $10, заработив уште 2-3 и побарав повлекување на средства ($11,85 со платена провизија). Помине месец, ништо од испраќање на пинот. Го откажав повлекувањето и повторно го иницирав на 03.10. До денес, 20.11, т.е. 48 дена, ај што не стигна пинот по пошта, туку не се ни појави полето каде треба да се внесе пинот, со други зборови, не го ни испратиле.

Парите навистина немам за што да ги потрошам таму, а и уште средства на Payza имам за трансфер, брзам да ги извадам од таму, претпоставувам знаете дека тој сервис тоне со брзо темпо...

Па би замолил да ми кажете за колку дена ви пристигна пинот во МК ? Некој совет за проблемов ?

Инаку им пратив 2 пати мејл, но не вратија со одговор.

Данке
Проблемот е прво што си upload-увал $ , требало да почекаш малку немој толку да брзаш. Инаку како што кажа Payza не ми се верува да тоне. Таман сега се ребрендираа. За microworkers незнам дали функционираа таа финта уште. PIN-от мене ми стигна за 27+ дена некаде. Ако уште не ти се повлечени парите од Payza, ти пишав ПП можеш да пишеш и за тоа.
продавам фивер акаунт со 28 долари за 20 долари на манибукерс
Јас мојот го продавам мојот со 4$ за 5$ на MB+ ГРАТИС уникатен username :pos:
Има ли некој што сеуште работи на Микроворкерс?
Јас

Член од
2 јули 2008
Мислења
165
Поени од реакции
80
Заинтересиран сум ако може да ми дадете некој предлог или начин за заработка на интернет. Имам кредитна картичка со сметка од која можам да испраќам пари или пак да ми пристигнуваат сретства на неа.. Доколку некој има било каков предлог, зборам за ситна заработка (1000 денари неделно ете нека бидат) нека сподели или пак нека ме контактира по пп... дневно 4-5 часа не би ми претставувале проблем да одделам и да се посветам на работата

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Заинтересиран сум ако може да ми дадете некој предлог или начин за заработка на интернет. Имам кредитна картичка со сметка од која можам да испраќам пари или пак да ми пристигнуваат сретства на неа.. Доколку некој има било каков предлог, зборам за ситна заработка (1000 денари неделно ете нека бидат) нека сподели или пак нека ме контактира по пп... дневно 4-5 часа не би ми претставувале проблем да одделам и да се посветам на работата
Види на microworkers.com или на мојот потпис кликни. Тоа ти се едни од наједноставните начини на интернет заработка. На мојот потпис ти требаат минимум 250$ инвестиција, а додека на microworkers.com ти е потребно само слободно време и воља за работа на ПС.
Се најдобро!

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
fiverr си е fiverr најдоброто нешто за заработка на интернет. Но сакам да прашам дали некој знае повече за adfoc.us гледам дека даваат за 1000 посети до 6.5 долари само немам информации како вршат исплата. Лесно можат да се направат посети, ако исплаќаат редовно вреди да се проба таму. Јас напраив акаунт па ќе видам до 7ми што ќе се случи. Ако знае некој нешто за adfoc.us нека пише!

Cataclysm

Член од
2 февруари 2009
Мислења
223
Поени од реакции
647
fiverr си е fiverr најдоброто нешто за заработка на интернет. Но сакам да прашам дали некој знае повече за adfoc.us гледам дека даваат за 1000 посети до 6.5 долари само немам информации како вршат исплата. Лесно можат да се направат посети, ако исплаќаат редовно вреди да се проба таму. Јас напраив акаунт па ќе видам до 7ми што ќе се случи. Ако знае некој нешто за adfoc.us нека пише!
Нема врска тоа што пишува, тоа важи доколку сите постетители ти се од USA. Еве како оди мојата заработка.

Чекам 7ми нареден месец да видам дали ќе ме исплатат...

Kajgana Shop

На врв Bottom