Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Уживајте момци! Јас моментално си уживам уз пивце, читајки самобендисани енглези како се шокирани, мислејќи дека Пеп ќе оди во Шити или Челзи, си го читам Филе како се лупа од земја, он уште пред две недели збореше. брат му на Пеп кажал во Англија ќе одел :)

И дајте да се договориме за летоска да одиме на opener, ќе средам јас од овде некој батал смештај:)

дајте линк од филе експертот да читам се сеќавам пред некоја недела имаше статија напишано со можните дестинации на Пеп и никаде не ни го спомна баерн типично омаловажување како пола енглески навивачи,гоал.ком и такви срања
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 20:23 ---
SUCK IT BITCHES!!!
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 20:03 ---

!

овој ли е истиот агент што изјави вчера демек Пеп разговори со Баерн ? НО ИМПОСИБЛЕ :)

Остај го бе Филе, ни навивачите на Барса не го сакаат веќе.

Филе вика дека ќе сме го земеле Бускетц.

Because Мартинез ис мејнстрим и сакаме да фрламе 40 м во канта.

Мартинез има се што Бускетц има и подобар е во воздушен дуел.

bayern_fan шо викаш ти ќе имаме ли пари за играчи да купиме, според навивачите на Дортмунд многу сме се истрошиле. :pos::pos:

bayern_fan шо викаш ти ќе имаме ли пари за играчи да купиме, според навивачите на Дортмунд многу сме се истрошиле. :pos::pos:

Ја мислам дека не ни требаа играчи али очекувам да го почастат Пеп со некоја негова желба(еден играч од околу 30 мил е доволно и така и така целосен ни е тимов башка иаме јаки младинци и очекувам за разлика од Јуп,Пеп да им дава шанса во последните 10,20 мин). А како што кажа и миа сан миа ништо чудно да повлече некој од помладите играчи на Барса навака Росел имаше изјава дека се плаши дека Пеп може да привлече некој играч на Барса(од тие помладите што неможе да добијат шанса) па ќе видиме што како ќе биде

Оди сега кај него на страната ,вели дека ке сте го земеле Давид Бабунски !

Императивот сега е уште поголем да бидеме подобри од BVB,кој ќе го гледа Клоп како ликува дека победил тим на Пеп:)

Императивот сега е уште поголем да бидеме подобри од BVB,кој ќе го гледа Клоп како ликува дека победил тим на Пеп:)
Само нека се појачува Бундеслигата.После Баерн,Бундеслигата е најважното за мене без разлика која екипа ќе се појача дали со врвни тренери или пак играчи.Ако успеат и Шалке да го донесат Ди Матео ќе биде добро зашто тој веќе стекна слава.Иако прочитав дека го бараат пак на Стевенс,не ми се верува дека ќе се врати зашто го избркаа како куче а беше добар сезонава.

Bayern has became too mainstream currently.:D

Убеден сум дека Клоп и Дортмунд го поздравуваат трансферот на Пеп. Сепак релациите се одлични, покрај спортската конкуренција. Тоа можеби е и разликата од други лиги, дека солидарноста во Бундеслигата е сеуште голема. Сигурен сум дека Клоп сака предизвици, расте на тоа. Пеп само ќе му биде мотив плус за да работи уште повеќе за да може да парира на Баерн. Јасно е дека Дортмунд е број 2 во Германија после Баерн но ќе си ја бараат шансата и наредните години. Какви натпревари само ќе бидат Дортмунд - Баерн во наредните години :love:

Пеп со потписот за Баерн“ ја шокираше Шпанија - Филе

ЖИТИ СЕ клошар да ме прашаше мене ја ќе му кажев уште пред 4 месеца дека голема шанса има Пеп да иде во Баерн а не да се бламира да пишува статии со најверојатни дестинации на Пеп да ми го набројува United каде што Фергусон сигурно нема да се пензионира а нигде не го спомиња баерн

Убеден сум дека Клоп и Дортмунд го поздравуваат трансферот на Пеп. Сепак релациите се одлични, покрај спортската конкуренција. Тоа можеби е и разликата од други лиги, дека солидарноста во Бундеслигата е сеуште голема. Сигурен сум дека Клоп сака предизвици, расте на тоа. Пеп само ќе му биде мотив плус за да работи уште повеќе за да може да парира на Баерн. Јасно е дека Дортмунд е број 2 во Германија после Баерн но ќе си ја бараат шансата и наредните години. Какви натпревари само ќе бидат Дортмунд - Баерн во наредните години :love:
Вакце честиташе:)

http://www.goal.com/en/news/15/germ...on-guardiola?source=breakingnews&ICID=HP_BN_3

Вацке имаше изјава прееска читав и им честита на Баерн за големиот трансфер.Со овој трансфер и те како и Дортмунд ќе добие на тежина и мислам дека ќе се појачаат уште повеќе.Сите тимови и играчи ќе сакаат да се докажаат сега пред Пеп и Баерн бидејќи тој моментално е најдобриот тренер.Со овој трансфер реално е Клоп да си остане до 2016 и уште повеќе да се докажува.Се надзира светлата иднина на Бундеслигата.:love::vozbud:

Тоа ви викам, дека колку и да се конкуренти на спортски план, сепак има голем почит и солидарност во Бундеслигата. Замислете дали во други лиги би имало вакви убави зборови и честитки ако најголемиот конкурент направи ваков трансфер.

Пеп со потписот за Баерн“ ја шокираше Шпанија - Филе

ЖИТИ СЕ клошар да ме прашаше мене ја ќе му кажев уште пред 4 месеца дека голема шанса има Пеп да иде во Баерн а не да се бламира да пишува статии со најверојатни дестинации на Пеп да ми го набројува United каде што Фергусон сигурно нема да се пензионира а нигде не го спомиња баерн

Човеков или пати од attention deficit disorder или е заслепен до максимум, нема трето. Фатил сеа па и со малиот на Начевски не го вади од уста а кога му дојдоа од ФФМ на емисија им ќутеше ко девојченце. Се јача кај што смее:facepalm: Најтрагично е што и да му го пишеш истово на ФБ ќе те избрише :pos:

Човеков или пати од attention deficit disorder или е заслепен до максимум, нема трето. Фатил сеа па и со малиот на Начевски не го вади од уста а кога му дојдоа од ФФМ на емисија им ќутеше ко девојченце. Се јача кај што смее:facepalm: Најтрагично е што и да му го пишеш истово на ФБ ќе те избрише :pos:

бегај веќе не му ја отварам страната се напнав од што врска нема. А ќе покажува сеа експертизи и во иднина за Баерн пошто Пеп ќе дојде ќе се праи паметен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom