Chains
империја
- Член од
- 15 август 2006
- Мислења
- 761
- Поени од реакции
- 678
Лани освоија куп и супер куп и светскиот куп.
Друг ми беше муабетот. Си играа Реал и Баерн и лани, без Пеп
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лани освоија куп и супер куп и светскиот куп.
Можит Баерн не е Барса, ама Реал не е ни Баерн ни Барса ни Лион!Сега ќе видите каков аматер е Пеп. Онаква Барса сама играше... Баерн не е Барса. Дајте Баерн да се играаааммее да се играмеее![]()
Ни ДортмундМожит Баерн не е Барса, ама Реал не е ни Баерн ни Барса ни Лион!
Реакцијата на Igorcemk.
![]()
И секако кога Гетце ќе потпишит за најдобриот клуб во Германија и втор најдобар во светот.
![]()
![]()
Пеп е делумно дело на Нерлингер, нему му текнало лани и тој прв контактиралЌе видиш ти сеа Раул помошник, Матијас Самер спортски директор.
fck dat shit!!![]()
Матијас Самер е најубавото нешто што му се десило на Баерн, да не беше тој ни Мартинез ќе дојдеше, ни Пеп, а ни Гетце нема да дојде. XD
Сега ќе видите каков аматер е Пеп. Онаква Барса сама играше... Баерн не е Барса. Дајте Баерн да се играаааммее да се играмеее![]()
Chains твое мислење, како ќе се одвиваат работите наредна сезона, со Гомез, Робен и Милер, како ќе се снајде? Ме интересира.
Луис Густаво е супер играч,може да игра и лев бек како што и играше понекогаш во Хофенхајм.Да се продаде би било апсурд.Ќе имаат сите играчи време да се докажат.Јас реално сум најголем скептик за Робен, Робен мора да отвори место за играч како Гетце или Иско и со плата и со се. Неможе играч шо зима 7-8 м по сезона да е на клупа. А за Милер згрешив, Милер е секако стартер. Сакав да кажам Густаво, убледливо најлошиот пас играч во тимот.![]()
Orobitg (agent Guardiola): "Contract was signed before Christmas. We made it public because otherwise the speculation would go on."Orobitg (agent Guardiola): "Bayern didn't offer the most money. Pep chose them because of the structure and the players they have." Josep Maria Orobitg (agent Guardiola): "Former Real Madrid player Raul will be Guardiola's assistant at Bayern? No, that is not true."
Фала курцу, Раул е легенда, ама играше за Шајзе 04, кој ќе ги трпи после нашите навивачи со тоа КОАН РАУЛ, КОАН РАУЛ!http://www.sport.es/es/noticias/alemania/raul-descartado-como-segundo-guardiola-2295350
Агентот на Пеп ја отфрла шпекулацијата дека Раул ќе му биде помошник во Баерн, а тоа за Луис Енрике за мене е чиста глупост. Мислам дека ќе биде некоја германска легенда.