Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
I can smell fear!!!

BAYERN AND BARCA BROTHERHOOD!

Rossel and Rummenige best friends forewer. :D

Ќе видиш сега Мурињо асистент на Клоп, smell fear. :D

БиЌе интересно. Факт е дека втора година по ред сте меѓу двата тима што го играат најјакиот фудбал. Лани со Реал, годинава со Јунајтед... и со Меси, океј. :rolleyes:

Не би требало Пеп многу да „брчка“ у системов на игра, мислам дека треба да го задржи истово. Но Пеп е од оние тренери „под среќна ѕвезда“ па така може со него да го поправите она што ви е најголема маана минатве сезони, лузерскиот менталитет во финалињата. :)

Ќе видиш сега Мурињо асистент на Клоп, smell fear. :D

БиЌе интересно. Факт е дека втора година по ред сте меѓу двата тима што го играат најјакиот фудбал. Лани со Реал, годинава со Јунајтед... и со Меси, океј. :rolleyes:

Не би требало Пеп многу да „брчка“ у системов на игра, мислам дека треба да го задржи истово. Но Пеп е од оние тренери „под среќна ѕвезда“ па така може со него да го поправите она што ви е најголема маана минатве сезони, лузерскиот менталитет во финалињата. :)
Ќе видиш ти сеа Раул помошник, Матијас Самер спортски директор. :vozbud::vozbud:

fck dat shit!! :D :vozbud:

Матијас Самер е најубавото нешто што му се десило на Баерн, да не беше тој ни Мартинез ќе дојдеше, ни Пеп, а ни Гетце нема да дојде. XD

Според најдобриот новинар за трансфери во Италија, Пеп Гвардиола ќе биде нов тренер на Баерн Минхен.

http://www.gianlucadimarzio.com/calciomercato/pep-guardiola-ce-laccordo-allenera-il-bayern-monaco/

Ди Марцио!!! :cuc:

Нема што, најдобар е кога се работи за трансфери. Уште пред два дена објави дека е постигнат договор и дека треба само да се официјализира. Многу релевантен извор.

Ди Марцио!!! :cuc:

Нема што, најдобар е кога се работи за трансфери. Уште пред два дена објави дека е постигнат договор и дека треба само да се официјализира. Многу релевантен извор.
Фала фала, ти си најдобриот навивач на Милан во историјата. FORZA MILAN!

Браво баш кејф ми направи што Пеп потпиша за Баерн, ќе си го задржи победничкиот процент од преку 70%. Абе паметен е тој , си набилда име во Барса и сега сака да си ја задржи репутацијата, а за тоа нема поидеално решение од Баерн.

Да беше глуп и лаком за пари ќе одеше во Сити или Челзи и нагло ќе му паднеше репутацијата, а вака ќе наследи среден тим кој само ќе треба да го усоврши и нека му ја мислат германските клубови во наредните 4-5 години. :) Сеа сте ми втор најомилен клуб по барса. :D

tumblr_mgq8vyA5la1qcgy4eo1_500.jpg

ќе биде јако да се слушне Пеп како збори германски и да се види во овие lederhosen

Се вртат шпекулации дека може Раул или Луис Енрике ќе му бидат помошници

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom