СП Ракомет: Maкедонија - Русија 16.01.2013 15:45 часот

• Креатор на темата Креатор на темата olaf
  • Време на започнување Време на започнување
:pos:
Абе тој не е за во репрезентација на тоа прашање одговарам погоре исто ко што не е и Бранче.
Абе може не е ама има многу има такви во овој состав Митревски, Димовски, Левов, Златко, Бранче ама тоа е.

леллееееееееее :tapp:
се попаливте сите на филип бате дека постигнал два гола ОМГ
па ракометот не е само напад бе стратези.Колку лесни голови направи русија од контри по грешка на батево? 3-4 сигурно...Даде два гола и ајде звер најјак бил ау мау
И манасков во одбрана е цреп,што дека постигнал 5 гола кога 10 заради него се примија денес? забележува воопшто некој од овде заради што примаме голови? Баш пазете манасков кој цреп е во одбрана па ќе правиме после муабет дали изиграл страшна утакмциа од Пепи малиот или не.
Подобро нека даде само 2 гола и нека игра перфектно во одбрана од колку 5 да даде и 10 ради него да ги примиме...
Кире и стоилов, е тие се луѓето што е изиграа утакмицава на ниво,борко ТАПА.

Германија - Црнагора 16-14 до пред минута беше изедначено 13-13

Абе не биди глуп ја не ги делам играчите и Златко не е за во репрезентација и не игра и не треба да игра за разлика од Филип кој се форсира со сила... Такада ти кажав темава е за Македонија не за клубски бои и кој од каде е.
Па очигледно тебе клупските бои не ти дозволуваат реално да ги гледаш работите!

леллееееееееее :tapp:
се попаливте сите на филип бате дека постигнал два гола ОМГ
па ракометот не е само напад бе стратези.Колку лесни голови направи русија од контри по грешка на батево? 3-4 сигурно...Даде два гола и ајде звер најјак бил ау мау
И манасков во одбрана е цреп,што дека постигнал 5 гола кога 10 заради него се примија денес? забележува воопшто некој од овде заради што примаме голови? Баш пазете манасков кој цреп е во одбрана па ќе правиме после муабет дали изиграл страшна утакмциа од Пепи малиот или не.
Подобро нека даде само 2 гола и нека игра перфектно во одбрана од колку 5 да даде и 10 ради него да ги примиме...
Кире и стоилов, е тие се луѓето што е изиграа утакмицава на ниво,борко ТАПА.
Сите ги заборават ама и Велко и Јоновски одлично си ја вршат работата, ама никој не ги спомнува.

Сите ги заборават ама и Велко и Јоновски одлично си ја вршат работата, ама никој не ги спомнува.
Во ред ги изоставив нив ама не ми ни текна на нив затоа што цело време се водат дискусии лазаров така пеце вака трајче онаака..
Манасков и Ф.ЛАзаров беа далеку од пофалби денеска..

Аууууууу Германциве во контра се убиствени

Само што беше 13-13 ги напунија ко брод за 2 минути :D
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 19:34 ---
Овој Германскиов голман со репов колку ме нервирааа! Да сум играч една у фаца ја прима ко од шала :D

Нај фаца голман е од Данска-Ландин, брани ко луд а пак е скромен и некако со харизма.

Овој Германскиов голман со репов колку ме нервирааа! Да сум играч една у фаца ја прима ко од шала :D
Дајте бе линк да ја гледам

^Го има на RTCG натпреварот. Баш ми е жал како се мачат со Германците :(

Нај фаца голман е од Данска-Ландин, брани ко луд а пак е скромен и некако со харизма.
Потполно се сложувам (y)

Ми текна сега со овој натурализираниов Белорусин што го имаа во составот Русиве, има некој информација што се случува со тој Белорусинот Иван Телепњев што играше за нас едно време за репрезентација?
Колку што се сеќавам не беше нешто престарен, а токму на таа позиција лев бек сме ептен тенки.

Манасков пред мечот имаше 17/21удар и беше 12 стрелец на првенствово воедно и најмлад играч во таа конкуренција, не знам што си ги трошиш зборовите за Манасков сите знаеме што е и во каков играч се разви а башка што игра Лига на Шампиони за разлика од другиве кои дострелот им е со аматери.

А? Брат ти намерно се правиш дека не ме разбираш или шо?

Каде ја „ги трошев зборовите“ за Манасков? Кај го искритикував лично него???

А и искрено мене ми чуе како игра во ЛШ, сега ми е битно како игра во репрезентација.

Но, никаде јас не го искритикував лично Манасков. Секоја чест за дечкото. Рекове дека он е еден од тројцата класа играчи во репрезентацијава.

Критиките се кон стручниот штаб (колку и да е грев да го критикуваме Шундо) што го цица Манасков по 60 минути на секој натпревар, а во Шпанија е повикан Гоце Олјески.

Не смееш дете од 20 години да го форсираш по 60 минути и во напад и во одбрана. Последиците од тоа се чуствуват во последните 15 минути од натпреварот каде што Манасков прави грешки.

Прво не можеш така да го играш од физички замор. Второ он е сеуште неискусен и неможе да го издржи притисокот на цел натпревар! Трето - конкуренција!

Мора одмор ако сакаме да го влечеме максимумот од него.

Ваљда сфати што сакам да кажам по ова? Не е крив Манасков за тоа, толку може, критиките се кон тие што го форсираат по цел натрпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom