Искрено , да нападнеше Русија сигурно даваше гол или ќе изнудеа 7м , но не сакаа .
Да де и Тито е жив уште

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено , да нападнеше Русија сигурно даваше гол или ќе изнудеа 7м , но не сакаа .
Или нерешено или ќе победимеДанска има обезбедено прво место , дали ќе ни пушти ?![]()
Не беше тој Столе тоа беше кретенот МарковскиСтоле ли ги промаши двата зицера со голман гледав без коментатор? и да после тоа ја исклучив не ја гледав сеа гледам нерешено..ете кој е малерот![]()
Мало сутра оваСега најјак е Киро, така? Ајде хејтери, кажете нешто сега за Киро.
Инаку џабе нерешеното ако не излезат другите резултати како шо треба. Вечер данците ако ги тепат Исланд ќе го обезбедат првото место и петок можи да ни ја пуштат нас како компензација дека заради нас го освоја лани европското и ете не нас на второ или трето место и избегнување на Нарцис и другарите.
П.С. Игра голема улога тремата кај Манасков уште, за жал.
Да де и Тито е жив уштеАбе што ви е на вас и од реми сте незадоволни..а губевме цела утакмица со 4-5 разлика...
Ај ќе ја тепаме Данска..а ако не Франција ќе си ја тепаме..па послатко има ли
![]()
Не. Никола Марковски ги промаши.Столе ли ги промаши двата зицера со голман гледав без коментатор? и да после тоа ја исклучив не ја гледав сеа гледам нерешено..ете кој е малерот![]()