Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
нема амбасада на канада во мк, има најблиску во белград... тука има конзулатче и се наоѓа на ул. благоја давитков 2/1... нешто помеѓу рузвелтова и орце николов збутано по уличките :) или најлесно 3225-630
позади алумина во тафталиџе во објектот на к-15 во истиот има и приватна здравствена организација
Фала ви :)

Dobra cizma sportska nesto kako onie kafenite timberland,kanagjanki, do 3000 den moze da se najde,i kade?? :D
p.s se razbira kopija od timberland zosto tamu se 7000 :D

Kаде може да се најде глобус како оној што го има Јанко во студиото??Што се врти?
И јас тоа го барам, ако стварно некој знае од каде може да се набави тоа, нека пише :)

Кај може да најдам Swiss knife мултифункционален нож некаде низ Скопјево?

Едно дуќанче во зградата помеѓу собрание и зелено пазарче. Продава куфери, ташни, пенкала и швајцарски ножиња.

Каде можам да најдам Dr. Dre Beats слушалки оригинал и по која цена? Ми треба само точна цена. :)

Каде можам да најдам Dr. Dre Beats слушалки оригинал и по која цена? Ми треба само точна цена. :)

Кај нас немаш колку што знам и имам гледано по продавници а да нарачаш, наефтините, оние за телефон ти се околу 150 долари, плус поштарина.
Beats-By-Dr-Dre-Tour-Red.jpg

Има ли некој сметководител на форумов што користи Е-даноци? Ми треба консултација.

mi treba agencija koja se bavi so istrazuvanje na bracni neverstva

од брачни неверства до биолошки родители http://detective.mk/wp/?page_id=28
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 23:46 ---
И јас тоа го барам, ако стварно некој знае од каде може да се набави тоа, нека пише :)

јанко кажа во една емисија дека глобусот го купил од ebay за некои 80-90$... што ми е малку скупо играче... :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom