Абе оти се сведувате на порн, кој после третиот пат му е убаво?
Боље еднаш ама да е натенане со сите салтанати, него зајачки 3-4 пати, крф ли пуштате или ви го имаат згрешено стрипчето (читај еротика).
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 09:11 ---
![]()
Xfire за тебе си зборувај ти, немој тука да ми мешаш двосмислени коментари, не е фер. И да, windfucker еден добар маж и немам потреба од 2 а камоли 3Абе батка, цел ден. Башка имаше пред тоа менструација, па помина и немавме одредено време додека траеше, се фативме сабајлево запалени и двајцата и ја не знам како беше, ама толку ни се ебеше
задоволни и двајцата![]()
Ќе се подобри нормално, секогаш на почетокот е брзо и така срце клоцачко, како што повеќе практивуаш повеќе и ќе уживаш во сексот, инаку многу убава работа е сексот нели ?1 уживање,ама оти сум аматер многу брзо бидува,двапати имам пробано чинев срцев удар ќе добијам,ама неам искуство да зборувам на оваа тема,досеа можеби 10 пати се на се сум имал односи....дали со тек на времето издржливоста ќе се подобри ?![]()
Во право си јас од двај чекам, али имам читано дека ептен многу јака работа бил сексот.Ќе се подобри нормално, секогаш на почетокот е брзо и така срце клоцачко, како што повеќе практивуаш повеќе и ќе уживаш во сексот, инаку многу убава работа е сексот нели ?![]()
зависи од која страна на ку_от сиВо право си јас од двај чекам, али имам читано дека ептен многу јака работа бил сексот.
Тебе која страна највеќе ти одговара ?зависи од која страна на ку_от си