Колку пати можете да имате секс едно по друго?

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Абе оти се сведувате на порн, кој после третиот пат му е убаво?o_O
Боље еднаш ама да е натенане со сите салтанати, него зајачки 3-4 пати, крф ли пуштате или ви го имаат згрешено стрипчето (читај еротика).
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 09:11 ---

:pos:
:love::love:

D

dirty angel

Гостин
Абе батка, цел ден. Башка имаше пред тоа менструација, па помина и немавме одредено време додека траеше, се фативме сабајлево запалени и двајцата и ја не знам како беше, ама толку ни се ебеше
задоволни и двајцата :)
Xfire за тебе си зборувај ти, немој тука да ми мешаш двосмислени коментари, не е фер. И да, windfucker еден добар маж и немам потреба од 2 а камоли 3 :giggle:.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
значи понекогаш е 100 пати подобро една партија асална отколку 5 партии за никаде.... п.с не сум знаел дека толку големи ебачишта имаме низ македонијава... поготово не на форумов.

Член од
10 јануари 2013
Мислења
20
Поени од реакции
9
До пред некое време по 2-3 партии.Сега 2-3 партии во месецот.Што ме има некоја мрза фатено,мајке ми.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
1 уживање,ама оти сум аматер многу брзо бидува,двапати имам пробано чинев срцев удар ќе добијам,ама неам искуство да зборувам на оваа тема,досеа можеби 10 пати се на се сум имал односи....дали со тек на времето издржливоста ќе се подобри ? :D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.886
Поени од реакции
20.536
1 уживање,ама оти сум аматер многу брзо бидува,двапати имам пробано чинев срцев удар ќе добијам,ама неам искуство да зборувам на оваа тема,досеа можеби 10 пати се на се сум имал односи....дали со тек на времето издржливоста ќе се подобри ? :D
Ќе се подобри нормално, секогаш на почетокот е брзо и така срце клоцачко, како што повеќе практивуаш повеќе и ќе уживаш во сексот, инаку многу убава работа е сексот нели ? :icon_lol:

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928
Во последно време, ниеднаш ебати ја беќарски живот јеби га:(
има ли некоја убава чупе од форумов и ќе завршиме задоволни ем волкот е сит и овците се на број :rolleyes::D
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ќе се подобри нормално, секогаш на почетокот е брзо и така срце клоцачко, како што повеќе практивуаш повеќе и ќе уживаш во сексот, инаку многу убава работа е сексот нели ? :icon_lol:
Во право си јас од двај чекам, али имам читано дека ептен многу јака работа бил сексот.

Член од
5 март 2011
Мислења
853
Поени од реакции
830
Колку пати незнам ама имам имано секс од 2:30 вечерта до 10:30 сабајлето и во 11 часот отидов да полагам колоквиум ...неверојатни 11 од 20 поени

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
зависи од која страна на ку_от си
Тебе која страна највеќе ти одговара ?
Јас планирам главчето прво да им го ставам па потоа да го набутувам до јајца не гледам како поинаку би ебел освен на тој начин.

Kajgana Shop

На врв Bottom