R
Rigel Kent
Гостин
Извини ама избриши јаТЕМАТА ЗА СО РУСИЈА Е ОТВОРЕНА!!! за видите сега како победуваме јас ко че отворам тема! само мене ќе ме барате од утре...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извини ама избриши јаТЕМАТА ЗА СО РУСИЈА Е ОТВОРЕНА!!! за видите сега како победуваме јас ко че отворам тема! само мене ќе ме барате од утре...![]()
Ако мојш да го издржиш тој притисок тогаш отвори за со должниците од Скандинавија. Сега нека си ја проба прилепчанецо среќатаЈас да отворам и Шундо на пресот утре ќе рече изгубивме оти Боби отвори тема.Поарно тоа отколку изгубивме оти не клаваме голој, изгубивме оти ни играат индијанска одбрана, изгубивме оти се изморивме многу со јаките Чиле и Катар.
Ко не го погоди директно во муцката па да неможеше да го извај то јазичето да му ебам семката плава неуба. Сега колку грдио Кириленко го мразам пичка му матер.Абе еден момент ме мачи, некаде 3 минути пред крај на утакмица имаше одлична одбрана тоа голмаништето исландско Густавсон и задоволството го демонстрираше орално, со тоа педерското јазиче, го мрткаше лево десно, ауу колку сакав да му го искорнам..
Дали си свесен каков ризик преземаш?ТЕМАТА ЗА СО РУСИЈА Е ОТВОРЕНА!!! за видите сега како победуваме јас ко че отворам тема! само мене ќе ме барате од утре...![]()
со грција за кошарката отворив тема, која ми ја избришаа, а тогаш македонија победи. е сега види ти... драгонскај нека отвора со данска...Извини ама избриши ја, dragonsky нека отвори.
Добро ,ај нека биде , ама не си активен на подфорумов , темава како гром од небо дојдесо грција за кошарката отворив тема, која ми ја избришаа, а тогаш македонија победи. е сега види ти... драгонскај нека отвора со данска...
Коментира тој од студио, кај што не игра Македонија.Дајте да им пишемо на сител,да го вратат игорче да коментира,да видите како одма ќе ни појде.
Знам,него забраев ја,ников е стручен за да коменитра ракометКоментира тој од студио, кај што не игра Македонија.
Абе му го нема другарчето Ламоника, зато не коментираИгорче не знае шпански затоа не го пуштиле![]()
Aко победиме со 5, ќе бидеме и пред Русија, односно втори во група. Тешко ама не е и неостварливоРусија-Исланд 25:20
Maкедонија-Исланд 19:23
Maкeдонија-Русија ?:?
Русија има +5
Исланд -1
Македонија -4
Мора да ја победиме Русија со 4 разлика за да бидеме пред Исланд.