СП Ракомет: Maкедонија - Исланд 15.01.2013 18:00 часот

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас да отворам и Шундо на пресот утре ќе рече изгубивме оти Боби отвори тема. :icon_lol: Поарно тоа отколку изгубивме оти не клаваме голој, изгубивме оти ни играат индијанска одбрана, изгубивме оти се изморивме многу со јаките Чиле и Катар.
Ако мојш да го издржиш тој притисок тогаш отвори за со должниците од Скандинавија. Сега нека си ја проба прилепчанецо среќата :D
Абе еден момент ме мачи, некаде 3 минути пред крај на утакмица имаше одлична одбрана тоа голмаништето исландско Густавсон и задоволството го демонстрираше орално, со тоа педерското јазиче, го мрткаше лево десно, ауу колку сакав да му го искорнам..
Ко не го погоди директно во муцката па да неможеше да го извај то јазичето да му ебам семката плава неуба. Сега колку грдио Кириленко го мразам пичка му матер.
ТЕМАТА ЗА СО РУСИЈА Е ОТВОРЕНА!!! за видите сега како победуваме јас ко че отворам тема! само мене ќе ме барате од утре...:D
Дали си свесен каков ризик преземаш? :icon_lol:

Палмерсон има 22 години, нашиве од таа страна имаат по 30, дечкото е полн со самодоверба дури и најмногу страв од него имавме.... Тој успеа да ни се рашетува, а тие на најдобриот стрелец на сите времиња и во 5те најдобри асистенти у која категорија и да е ставен, ставија фластер и цела игра умртвена... ДО ЈУ ФАКИНГ КИДИНГ МЕ?

Извини ама избриши ја :), dragonsky нека отвори.
со грција за кошарката отворив тема, која ми ја избришаа, а тогаш македонија победи. е сега види ти... драгонскај нека отвора со данска...

Дајте да им пишемо на сител,да го вратат игорче да коментира,да видите како одма ќе ни појде:D.

со грција за кошарката отворив тема, која ми ја избришаа, а тогаш македонија победи. е сега види ти... драгонскај нека отвора со данска...
Добро ,ај нека биде , ама не си активен на подфорумов , темава како гром од небо дојде :D

Не научија и не научија да постават игра, да напраат акција кога се игра фластер врз Кире! :mad: Значи аман, мора да има некое решение кога ни играат така...:confused:

Русија-Исланд 25:20
Maкедонија-Исланд 19:23
Maкeдонија-Русија ?:?

Русија има +5
Исланд -1
Македонија -4
Мора да ја победиме Русија со 4 разлика за да бидеме пред Исланд.
Aко победиме со 5, ќе бидеме и пред Русија, односно втори во група. Тешко ама не е и неостварливо:)

„Потфрливме во нападот“ едногласни во таборот на македонската репрезентација
Во натпревар со многу борба победи репрезентацијата на Исланд. Ако еден состав мечот го заврши со 18 промашени удари и 19 грешки и покрај добрата одбрана не може да се надева на победа.
25464.jpg

Потфрливме во нападот, а одбраната ни беше добра иако денеска и двајцата голмани имаа одличен ден.
На овој натпревар и среќата беше на нивна страна, истакна македонскиот селектор Звонко Шундовски на прес-конференцијата по загубениот дуел со Исланд на Светското првенство во ракомет.
И голманот на Македонија Борко Ристовски кој денеска беше најдобриот наш поединец причината за загубениот дуел ја гледа во лошата игра во нападот.
- Натпреварот го загубивме во нападот каде многу грешевме. Исланд знаеше тоа да го казни. Во вториот дел кога имаа 3-4 разлика знаеја како да ја сочуваат таа пред предност, рече Ристовски.

Абе овие се улај од 24вести или Шундо е улав?
Во шо имаше Митревски одличен ден? Во гледање од клупата? :icon_lol:

Играта е прочитана таа е ! Да не се заборави дебаклот од пред два месеци со Португалија ! Итно е потребна промена кај мафијозите и нашиот прецедател на РФМ па после директно Шундовски и конечно подмладување на оваа репрезентација. Додека Словенија и останатите си газат со младинци ние очигледно многу високо ги поставуваме границите. Страв ми е да речам дека после тоа 5то место што беше феноменален успех на крајот по се изгледа оти не сме биле кадарни ниту за тоа а не па за медал како што тука некои се глупираа со коментари.
Утре шансси гледам само ради тоа што со Русиве не се познаваме многу и можни се изненадувања! Сепак бод со Данска за избегнување на четврто место е скоро невозможно да се очекува!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom