СП Ракомет: Maкедонија - Исланд 15.01.2013 18:00 часот

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
Мал си ти ваљда, порано не газеа по 10 разлика, пациенти ние им бевме.
Koлку тебе или година помал. За во последно викам со Исланд, краткорочна ми е меморијава :(

е тука е крајот.
Добро битно играме 1/8 финале а до крај играме и со Русија и Данска,зошто да не можеме ни нив да ги победиме

Се враќаме резултатски и во напад одиме со постава Бранче-Димовски-Левов тоа е Македонија.
Браво :facepalm:
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 19:30 ---
Koлку тебе или година помал. За во последно викам со Исланд, краткорочна ми е меморијава :(
Во последниве 4-5 госдини имаме 1 победа и 3 порази против нив...

е тука е крајот.
Добро битно играме 1/8 финале а до крај играме и со Русија и Данска,зошто да не можеме ни нив да ги победиме

Данска значи НЕМАМЕ ШАНСИ! Ај за Русиве да не ги отпишувам, ама Данска брате ќе не прегази како воз.

Данска значи НЕМАМЕ ШАНСИ! Ај за Русиве да не ги отпишувам, ама Данска брате ќе не прегази како воз.

Хансен ќе не напуни ко мисирка за тенксгивинг ...

Освен ако не ни попуштат, ако се сигурно први во група.

Toa e тоа, мислам дека натпреварот е готов.

Дефинитивно денеска имаме можност да видиме што значи Македонија без Кире Лазаров.Жими Ристовски кој се освести денеска....
Неможам да разберам, деведесет проценти од репрезентацијата се членови на Металург, а Металург и не е слаб тим, што е работава тоа неможам да разберам и криво ми е и се нервирам кога гледам како ги тепаат како мали деца, а квалитетни играчи се.

стварно ја искршивме стативата значи

И Македонија има свој Че.
наумЧе и велиЧе
Тоа се тие великани на македонскиот спорт

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom