Каде сте го јаделе најубавиот/најгадниот хамбургер?

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
ЦеЦе (бившо Фибо/Пинокио) спроти Ѓимназија Св.Климент.И то.

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Пред некој ден на бензиска Дени Шпед кај Шпедицијата во Илинден на самиот автопат до Рио Кафе е бензиската ! За 80 денари плескавица и лепче огромни со салати и компири 2кг :) и хамбургерот беше претерано вкусен

Член од
18 февруари 2013
Мислења
108
Поени од реакции
146
После вчерашното јадење во вили (Аеродром) имаат топол поздрав од мене и следно невидување! Немаше шарска, типот до нас бараше полнето ни вика чекајте 10 мин сега ќе ставам. На крај земав стек од што не ми се чекаше а само тоа имаше готово, става сос ок тоа се, и викам со помфрит, на што следеше СЕГА ЌЕ ГО СТАВАМ ДА СЕ ПРЖИ. За 2 мин ќе бил готов. Ми го спакува, отварам и што да видам. Живи компири полиени со зејтин. :facepalm:
Најдобар Бургер Кинг и жужу, само да намалат со тоа помфритот. И во тетекс е исто добар!

Член од
21 март 2013
Мислења
379
Поени од реакции
1.080
Последен пат што се сеќавам...со позитивни импресии од Жужу Бургер.
Како што сум љубител на сосови...мх, мх.
Плус, неможев да го дојадам од што е толку обилен.:icon_lol:

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Жужу-Најдобар

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Убав хамбургер има во Цацко и во Анатеа :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Жужу-бургер - УБЕДЛИВО НАГНАСЕН СЕНДВИЧ!

Убаво си реков да ми стават кечап и мајонез, а добив црвена и бела вода, пливаше сендвичот. Сланината проѕирна, гумена и безвкусна.... ми се згади животот.

M

Muranyi

Гостин
И во тетекс е исто добар!
Хмм.....па не би рекол.Освен ако твојот критериум за добар сендвич е плескавица со рскавици(или коска,сеедно).И секогаш после хамбургер од Тетекс,ме убива киселина во желудник.Многу им се сомнителни плескавиците,добро стартуваа на почетокот,за да потоа го уништат хамбургерот.

Член од
18 февруари 2013
Мислења
108
Поени од реакции
146
Колку пари толку музика, ипак не е 150 како во жужу. За тие пари си е таман. (y)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Ако случајно ве носи патот накај Маџари и сте гладни а поминете покрај Вили немојте случајно да сте се излажале и да купите - ЗНАЧИ НЕМОЈТЕ !!
Ви ја претставувам најгнасната сендвичара во СКОПЈЕ ! Чоече у рандом затуцано село има подобри хамбургери и почисто е!

Внатре СМРДИ на којзнае што бе и да сте премногу гладни идете купете смоки или било што ама не влегувајте таму !

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Вили најгаден чекав 15 мин за помфрит затоа што немале и пола им беше вчерашен и тврд како камен, и во онаа сендвичара пред Холидеј ин со домашните лепчиња. Во Бамби ми е најдобар.

Kajgana Shop

На врв Bottom