Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Озбилни сте со муабетиве дека ни треба нов голман ?!

Алоо, БУФОН го имаме на гол, кој Лорис жити се.:pos:

А бе, добро. Нели бараат замена(други, според мене не ни треба). Тоа се само идеи кога Буфон веќе нема да брани. Ја не би го мењал Буфон, се додека е во Јувентус.

Да не се разбереме погрешно.
п.с. Буфон е единствен играч кој не го шиткам на ПЕС, без разлика на годините:D.

А бе, добро. Нели бараат замена(други, според мене не ни треба). Тоа се само идеи кога Буфон веќе нема да брани. Ја не би го мењал Буфон, се додека е во Јувентус.

За 2-3 години кога ќе се пензионират Буфон ќе го заменит некој млад од школата на Јуве, не вервам да дает пари за некој друг.

Леали, Бранеску, имат и еден хрват исто добар е, од овие еден ќе го биват.

1223_530339170320729_1808633439_n.jpg

Јако.

Кој голман?
Лорис би бил супер, ама го собраа Тотенхем.
АкинфееВ е исто супер, ама тешко ЦСКА да го пушти ефтино.
Де Геа е млад, но уште не ми е некако сигурен. Дури и да се реши за шиткање САФ, тешко да дојде за мала пара.
Други и не ми текнуваат више, или пак се многу млади.
Буфон пред се за авторитетот никој тренер на светот не би го ставил на клупа плус тоа има 5 милиони евра плата !
Наместо да речеш со тиа 20 милиони евра да земеме напаѓач ке те разберев !
п.с Сега ја гледав табелата на топ 20 стелци во Срериа А....НИТУ ЕДЕН ОД ЈУВЕНТУС НАПАЃАЧ !Тука е јасно што фали .

Не е на ниво Буфон, тоа е факт ... Бај д веј, се жалиме на голманот и одбраната а забораваме дека сеуште имаме најмалце примено голови во првенството :icon_lol:
И ти да спиеш по 90 минути на меч нема да си во форма.
Можи треба да го пуштиме на калење во преодниов рок кај некој шо играт бункер да стекни искуство
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 18:54 ---
Буфон пред се за авторитетот никој тренер на светот не би го ставил на клупа плус тоа има 5 милиони евра плата !
п.с Сега ја гледав табелата на топ 20 стелци во Срериа А....НИТУ ЕДЕН ОД ЈУВЕНТУС НАПАЃАЧ !Тука е јасно што фали .

Овај не е касиљас :D бе шо ти е тебе

Нов голман? - Италијанците стално ваделе најдобри голмани нема промаш барем за тоа и дефанзивец.
Зошто би купувале кога го имаме малото чудо

И ти да спиеш по 90 минути на меч нема да си во форма.
Можи треба да го пуштиме на калење во преодниов рок кај некој шо играт бункер да стекни искуство
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 18:54 ---

Овај не е касиљас :D бе шо ти е тебе
Мене не ми е ништо тој ама му ја знам цената на пазарот !Верувај му на чичо !

Побараа голман, и им дадов неколку идеи.
Пишав погоре, се дур Буфон е во Јуве, не би го сменил воопшто.
За напаѓач ич не се замарам. Инаку, да, сакам да се купи некој кој ќе дава голови. Желби се едно, можности друго.

Побараа голман, и им дадов неколку идеи.
Пишав погоре, се дур Буфон е во Јуве, не би го сменил воопшто.
За напаѓач ич не се замарам. Инаку, да, сакам да се купи некој кој ќе дава голови. Желби се едно, можности друго.
Има желби има можности !
Значи на лето ни веруваа напаѓач од 25 милиони евра не земаа ништо што значи има пари .Оваа не е управа како минатата за Мело имаше клаузула тогаш од 25 милиони евра го посакаја и го купија иако вредеше 15 милиони евра,само што немаа стрека да се снајде .
Мора оваа управа малку похрадбро ,го изгубивме Агуеро ,минатото лето и Ван Перси за 25 милиони евра .
п.с И самиот Конте има изјавено дека клубот има пари за напаѓач од 40-45 милиони евра што се многу пари (само 4 напаѓачи коштат повеке Меси,Роналдо ,Фалкао,Кавани )

Се повеќе сум сигурен дека за 4/5 сезони откако Буфон ќе реши да стави крај на неговата кариера наш иден голман ќе биде Леали.

Da se pametni use sega Mattia Perin da go zemat :)
Никола Леали е многу подобар (y)

п.с. можно е да го вратиме од сега Чиро Имобиле а во Џеноа ќе отиде Падоин .

Исто така Матри ќе излегува пошто нема место во оваа наша екипа/формација .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom