Да, многу забеган хумор.Сега таа ја почнувам. Значи вреди?
Извини вака али страшно грд вкус имаш за серии. Ма дај бре не бидете сељаци (Кили).ја најмногу имам гледано шпански и јужноамерикански серии како Дивиот Ангел,Млади Бунтовници,ФМ 04,Маќеа,Перегрина,Рајска Бура,Руби,Ангели 1,Љубовни рани,Двојниот живот на Ана, а од хрватските Гордоста на Раткаеви,Љубов во офсајд,Засекогаш соседи,Обични Луѓе,Вила Марија,а од други држави:Луд,Збунет,Нормален,Пријатели и Два и пол мажи 1 и 5 сезона,Аларм за Кобра 11,Како ќе каже Џим и уште неколку ама не ми текнуваат
Постот ми е од 2010 година,ама нема везеПрилично зависен. Паралелно моментално пратам некои 6,7 серии (плус документарци) а и експлицитно тоа го евидентирам во тетратка, многу мразам кога скокам епизоди и не ги пратам редовно (нешто што го праев ко мал).
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 15:53 ---
Извини вака али страшно грд вкус имаш за серии. Ма дај бре не бидете сељаци (Кили).
Верувај, те прави. Американците се најдобри во овој сегмент (сценарио, актери, музика, продукција...) колку и да мејнстрим, факт е.Постот ми е од 2010 година,ама нема везеТоа што јас не сум гледал амерички серии не ме прави дека имам грд вкус за сериите кои што сум ги изгледал
![]()
Тоа може да си во право,не се разбирам,но зашто да не гледам (веќе не гледам ниедна серија,али кога би гледал) нешто што ми се допаѓа или што е интересно,туку да гледам тоа само што е добро ?Верувај, те прави. Американците се најдобри во овој сегмент (сценарио, актери, музика, продукција...) колку и да мејнстрим, факт е.
Не е многу два месеца, а и тоа шо ти брои епизода од 20 минути ко 30, а од 40 ко 1 саат (runtime, сосе реклами)pa samiot fakt so preracunato na sajt deka iam pominato 2 meseci od mojot zivot vo gledanje serii e dovolen![]()
ne e mnogu da ali...ako e zavrsena serijata ja gleam u najkratok mozen periodНе е многу два месеца, а и тоа шо ти брои епизода од 20 минути ко 30, а од 40 ко 1 саат (runtime, сосе реклами)