Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
42 + Казорла и Џонсон утре и Ба (капитен) Хазард Кол и Ламберт уште една уткамица :D
минатото коло извадив 72 бода ама утнав работа со капитен Казорла :tapp:
Иначе слабо стојам на кајгана лигава ... во таа кај што сме другари е жустро :D

Слабо колово... 25 поени и утре ми останаа рвп, Суарез, Казорла и Гибс, а во среда Мата и Ба. Се надевам ќе извлечам поени колку да продолжам у наредно коло на купот...

Црвен на Компани :@

Барем clean sheet има :)

Забалета ми остана на клупа, а имам една 0 во одбрана :(

А со играчиве од Сандерленд само ме лажат :D Прво му дадоа поени на Флечер за асистенција, сега му ги земале...пред некое коло истото ми го направија со Сесењон :D

Цццц.. Бегович и Шоукрос. :D
Ба капитен, ама има уште еден натпревар Челзи, тоа влева надеж. :D
Мата (y)

Ја искористив вајлд картата и ги продадов Вокер, Иванович, Хазард, Мата, Тевез, на нивно место си купив дрва, кој поен-два, кој ич.

55 поени со бонуси и уште Ешли,Торес и Хазард (к) ми остануваат за во среда.

Само уопште не ми е јасно како ги делат бонусиве. Кај ВБА Лукаку даде 2 гола а Морисон имаше 2 асистенции и не добиле ниеден бонус.

Кога не ми текна да сменам капитен... :tapp:
56 поени и уште Мата и Иванович за среда.

Околу 35 имам сеа за сеа. Битно сеуште сум активен. Порано се откажував уште во септември, кога ќе укапирав дека немам веќе шанси за прво место:pos:

Ја искористив вајлд картата и ги продадов Вокер, Иванович, Хазард, Мата, Тевез, на нивно место си купив дрва, кој поен-два, кој ич.

Незнам по која логика си ги продал играчиве на Челзи
Колово играат 2 натпревари против не така тешки противници, а баш од тие играчи и се очекуваат поени :)

Незнам по која логика си ги продал играчиве на Челзи
Колово играат 2 натпревари против не така тешки противници, а баш од тие играчи и се очекуваат поени :)
Mислиш размислив? Последните неколку кола очаен бев, по 20 поени вадев, и само гледав да го сменам тимот, и пак се заебав :D

Најголемата светска дилема не е за пилето и преминот на улицата, туку дали Аде ќе оди на AFCON

78 :)
Наредното коло ми е проблем, но се надевам дека ќе има голови на дерби натпреварите. Затоа ќе одам повторно со формација 3-4-3 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom