Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
62 колово:).
И малку помош ќе ми треба за следното коло т.е Торес дали има шанси да го започне мечот од 1 мин. или again ќе е на клупа.Доколку е ова второто да си знам да го сменам :).
И повредата со Бен Арфа да ми кажи некој колку е сериозна, исто и шо е проблемот со Есу -Екото од Тотенхем што не игра.

62 колово:).
И малку помош ќе ми треба за следното коло т.е Торес дали има шанси да го започне мечот од 1 мин. или again ќе е на клупа.Доколку е ова второто да си знам да го сменам :).
И повредата со Бен Арфа да ми кажи некој колку е сериозна, исто и шо е проблемот со Есу -Екото од Тотенхем што не игра.

Бен Арфа се очекува некаде наредниот месец да почне со игра

Екото, до скоро беше повреден...најверојатно сеуште не е подготвен да игра. Но очекувам во брзо време да го видиме повторно во стартните 11 на Тотенхем :)

Торес и Ба...проблем е сега со напаѓачиве кај Челзи...

Подобро ми беше кога го имав Ба како играч на Њукасл, сега и јас се мислам дали да го чувам, или продавам :)

Бен Арфа се очекува некаде наредниот месец да почне со игра

Екото, до скоро беше повреден...најверојатно сеуште не е подготвен да игра. Но очекувам во брзо време да го видиме повторно во стартните 11 на Тотенхем :)

Торес и Ба...проблем е сега со напаѓачиве кај Челзи...

Подобро ми беше кога го имав Ба како играч на Њукасл, сега и јас се мислам дали да го чувам, или продавам :)

Совеста не ми дава да го сменам Торес, ама по се изгледа ќе го одморам ова коло:unsure: (за 1 пат сезонава) ...следното пак го враќам :D . Сепак ке почекам до утре 00 па ќе видам што како...
Позз и среќно викендот.;)

Ме излажаа двата натпревари што ќе ги игра Рајд од Вест Хем, и го оставив него во игра
А се двоумев меѓу него и Дејвис, кој постигна гол :(
(а за инает и клин шит ќе извади) :D

Од кога ги ставив Шоукрос и Бегович примиа повеќе голови од цела сезона до сега.

32 поени од 5 играчи за сега
Не е лошо, но очекував повеќе од Мичу...барем 1 гол..и капитен го ставив :)

(y)

Дерби на колото, првиот и вториот :sneaky:
Да, затоа прашував, ама ништо нема да напраам изгледа, слабо некако денешните фудбалери.
Утре ако може да ми се посреќи некако.. :D

Добро бе мораа свонси гол да примат ?
Таман викам дејвис и гол и клин шит и ...

20 поени од 2 играчи, Компани 6 и Суарез 12 (капитен), другите се утре и понеделник.

Од кога ги ставив Шоукрос и Бегович примиа повеќе голови од цела сезона до сега.
Па тргај ги бе, мене баш убаво ми идеше со нив дотогаш :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom