Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
Shigurui.Mене Берсерк не ми се допадна. Негде 7,8-ма епизода прекинав да го глеам. Дај препорачајте нешто крваво со самураи али не надприродно.
Shigurui.Mене Берсерк не ми се допадна. Негде 7,8-ма епизода прекинав да го глеам. Дај препорачајте нешто крваво со самураи али не надприродно.
Samurai Champloo, може не е толку крваво, со самураи е и must see аниме е.Mене Берсерк не ми се допадна. Негде 7,8-ма епизода прекинав да го глеам. Дај препорачајте нешто крваво со самураи али не надприродно.
Следна епизода мислам се враќа анимето на мангата.Дали уште го глушат во Наруто со филери во епизодите ?
I don't like the hentai part!
Дури ни оние романтични/комични?I don't like the hentai part!
I know only one type of Hentai...Дури ни оние романтични/комични?
ОК, ќе се погрижам да пикнат една серија со tentacle rape.I know only one type of Hentai...![]()
You don't get it... If there is that kind of hentai, i will be leaving at 23.00ОК, ќе се погрижам да пикнат една серија со tentacle rape.
Добро те сфатив, ама за да добиеш тоа што бараш консултирај се со организаторот (јас не сум организатор бтв).You don't get it... If there is that kind of hentai, i will be leaving at 23.00![]()
D.Gray-man добра е серијава, мана и е што нема дефинитивен крај, затоа што мангата уште е ongoing.Да не знае некој од кое аниме е овој со мечов голем?))