Потпис

• Креатор на темата Креатор на темата HoLfElDeR
  • Време на започнување Време на започнување
Правен бе :) Реторика во аграрната култура, реториката на боранијата, реториката на мотичето, реториката на семето

се залетав јас по друго ми дојде земјоделски на ум :pos:

Нема везе тоа,на мене името ми започнува со С ,а потписот го започнувам со Ј :)

По реторика кај нас ако го напишеше некој прво презимето па името, нема поени :D
Правилно било прво името па презимето. Така рече Татијана П.
И мене ме умараше еднаш за ова, 20 мин ми држеше предавање како требало.

Влага првиот пат во предавална со пола гради надвор од блуза и вика: Колеги многу сте мирни:pos:
Кај нас не ја знаеа(јас бев известен и не се изненадив), сите под клупа гргнаа. И после имаш прашања од стилот-Wooow шо е ова море, гледаш, види, леле, ауфффф. Волци :pos:

Кај нас не ја знаеа(јас бев известен и не се изненадив), сите под клупа гргнаа. И после имаш прашања од стилот-Wooow шо е ова море, гледаш, види, леле, ауфффф. Волци :pos:

Дадејте барем Линк/Слика/Кадро и другите да видеме за шо станува збор... Ееее скржави студенти. :(

Дадејте барем Линк/Слика/Кадро и другите да видеме за шо станува збор... Ееее скржави студенти. :(

138DC9D63C2D7548B36551D78C058609.jpg

Јас не би научил никојпат ништо. Од мерак, не од неможејне... Бре Бре Бре.... Машала...

Иначе потпис Прва буква од името, и цело презиме...

Нема правила. Може и да е X.

Колку што се сеќавам, ако напишеш Х, значи дека си неписмен.
Мене многу ме нервираат овие службеничите-секаде бараат ЦЕЛО име и презиме, па нели тие ми ти биометриски лични карти и пасоши, одвај собрав се’.
Ае разбира дека може секој да се потпишува како сака, ама многу ми е интересно кога ќе видам потпис Соња М. :)

Потпис значи се согласуваш за тоа шо го потпишуваш, и симболично можеш да се потпишеш да те обесат :icon_lol:.

Абе што ти е, јас пред мене имам видено шкиптарка како се потпишува со показалец. Го брцна прстот во мастило за печати што е и го акна на местото одвоено за потпис. Ич не им чуе, го направи тоа и муж и си ги зема документите. Не била писмена. Јас се зафркавав со таа за лична карта, прв пат кога ја вадев. И велам, абе како, јас немам потпис...епа смисли нешто и ја прашав, дали може да ставам Х и ми рече, слободно. Не ставив, само да ти доловам дека можеш буквално се. Имам еден другар се потишува ко напаен рапер од 1ва средно. Потписот му е како графит, буквално 30 секунди се „потпишува“.

Оваа певаљка ли е? Најозбилно.
Тешка работа. Една од подобрите универзитетски професорки во Македонијава. Велеа дека предава и Италија на некој факултет, а завршила Америка со 10 просек. Посебен стил си има жената aко можи така да се речи :)

Тешка работа. Една од подобрите универзитетски професорки во Македонијава. Велеа дека предава и Италија на некој факултет, а завршила Америка со 10 просек. Посебен стил си има жената aко можи така да се речи :)
Линк до професорката, жити леб!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom